torstai 2. elokuuta 2012

Voihan tassu

Pimu palasi eilen hakutreeneistä kotiin haava tassussa. :( Hieman pelästyin kun Jussi soitti, että mitä tehdään kun Pimu oli palannut pistolta ontuen toista etujalkaa. Heti tuli mieleen, että se on varmasti ollut käärme! Onneksi ei ollut, vaan anturoiden välistä löytyi haava. Se oli ihan siisti eikä vuotanut, joten putsaillaan sitä ja tarkkaillaan ettei mene huonommaksi.

Samanlainen anturahaava Pimulla oli viime kesänäkin, mutta vähän eri välissä. Etsin vanhasta blogista, että silloin haava tuli torstaina ja seuraavana tiistaina oltiin jo tokokisoissa, joten sillä kertaa ainakin parani nopeasti. Nyt sitten arvotaan mitä tehdään sunnuntain tokojen suhteen. Sunnuntaina meillä olisi ollut myös Jänesniemen Elinan agitreenit, mutta ne peruin saman tien. Täytyy huomenna katsoa miltä tassu näyttää ja päättää sen perusteella mennäänkö tokoon vai ei.

Eilen oli harvinainen keskiviikko, sillä olin illan kotona, joten päätin vähän puuhastella Urhon kanssa omassa pihassa. Tehtiin kosketusalustaa ja sehän osaa ihan superisti. Meni jo monen metrin päästäkin alustalle ja tajuaa sihdata etutassun siihen. Tehtiin myös tolpan kiertämistä. Otin ensin vastapäivään ja olipahan takkuista. Ihmettelin, että mikä tässä mättää kun Jussi on kehunut, että Urho osaa tosi hyvin jo kiertää. No, syykin selvisi kun otettiin myötäpäivään kiertoa, eli Jussi on tehnyt vain toisin päin ja sehän onnistuikin jo tosi pätevästi. Otettiin sitten vielä sylkkäriä ja poispäinkäännöstä nami-imutuksella.

Urho on nyt tällä viikolla roikkunut aina välillä mukana "isojen" koirien lenkeillä. Ihan hyvin pysyy porukassa mukana, mutta ei se juurikaan tarpeitaan malta tehdä kun pitää ihmetellä kaikkea. Toisia koiria on tullut aika vähän vastaan ja niistä mennään varmuuden vuoksi namilla ohi. Jokaisen vastaantulevan ihmisen mukaan se on kyllä innoissaan lähdössä ja naapuruston lapset saa kunnon naamapesut jos ne erehtyy tulemaan koiria silittämään. Hieman pidättyväisempikin se siis tosiaan voisi olla. :D

1 kommentti:

Päkäpaimenet kirjoitti...

Et kai sinä oikeasti olettanut, että Roihun pentu olisi millään tavalla pidättäytyväinen? ;) Toki ihmeitä voi tapahtua...

Toivotaan, että Pimun tassu nyt paranisi!

Nähdään perjantaina!