perjantai 17. elokuuta 2012

Vauhtitreeniä

Torstaina valkkutreeneissä oli teemana vauhti ja mentiinkin melko tuttua Marjo Heinon ykkösluokan hyppäriä. Ensin kisamaisesti läpi. Juututtiin Pimun kanssa pituuden jälkeiselle hypylle, jossa tein takanaleikkauksen. Estevälit oli pienet, joten veti vaan sinnikkäästi siitä ohi tai sitten kääntyi väärään suuntaan hypyn jälkeen. Toisella kierroksella sai mennä niin pitkälle kuin pääsi ilman virhettä. Päästiin yks este. :D Sitten tuli kakkosrima alas. Saatiin yrittää uudelleen ja sitten päästiin melkein loppuun, kolmanneks viimeisestä hypystä ohi kun ei vaan ehtinyt lukemaan sitä putkesta tullessa (tosi lyhyt esteväli).

Sitten syötiin Willan valiokakkua ja muutettiin vähän rataa. Tätä päästiinkin aika kivasti ja mun suunnittelemat ohjaukset toimikin hyvin Pimulle. Yksi välistäveto oli vähän hankala, kun Pimu teki sen niin viime tipassa, ettei enää pystynyt hyppäämään seuraavaa hyppyä kun ajautui niin lähelle. Kepeille menoa myös vähän hinkattiin, kun pari edellistä hyppyä syötti sinne pikkuisen huonosti ja mun oli pakko vähän vetää sitä taaksepäin, että osasi mennä pujotteluun. Parhaiten toimi se, että olin tosi kaukana ja vaan vedin sen oikeaan väliin. Lopun niisto oli ihan superi! Vitsi me osataan tää nykyään niin hyvin! :)

Ei siis juoksuja vieläkään, joten eiköhän me kokeeseen päästä. Ollaan tällä viikolla treenailtu ihan vaan pari minuuttia/päivä pikku juttuja. Ei uskalla yhtään hinkata, kun liikkeet on mennyt niin hyvin viime aikoina. Lauantaina vielä vedetään kaikki liikkeet läpi omassa pihassa ja sitten ollaan valmiita kokeeseen. VOI:ssa on vaan kolme koirakkoa, joten todella suuri pettymys jollei olla palkinnoilla. :D Harvinaislaatuisesti osallistujalista tuli jo seuran sivuille näkyviin ja Pimu on yllärinä ainoa bc koko kokeessa.

Ei kommentteja: