keskiviikko 22. elokuuta 2012

Pro tuli taloon

Seuraavan parin viikon aikana on luvassa astetta enemmän urpoilua, sillä Urhon Pro-sisko tuli meille hoitoon. Ensi töikseen pikkuinen päästi ilopissat kuistille kun menin sitä vastaanottamaan ja sitten rynni raivolla Urhon kimppuun. :D Pimu ja cavat ei olleet kovin innoissaan Pron tulosta, mutta Urho sai siitä väsymättömän painikaverin. Pro on kovin kiinnostunut Pimusta ja yrittää mielistellä sitä koko ajan. Toistaiseksi Pimu ei ole lämmennyt ja hammasta tulee välittömästi, mutta eiköhän se siitä pikku hiljaa totu ajatukseen kahdesta pikku-riiviöstä. Cavaliereja mielistellään myös, mutta ne ei ole Pron mielestä ollenkaan niin mielenkiintoisia kuin Pimu. Cavat saa kuitenkin nyt asustella meidän makkarissa yöt ja silloin kun ei olla kotona, Pimu uhrataan tylysti pentujen kiusanteolle. :D Eilen illalla katsoin pentusten suuhun, ja molemmilla on yläetuhampaat irronneet. Hammaspainilla saattaa olla osuutta asiaan...

Eilen treenattiin Pimun kanssa taas Mouhiksella. Olipahan takkuista, ei päästy juuri mihinkään kun juututtiin joka kohtaan hinkkaamaan. Alku sentään saatiin tehtyä, vaikka olin ihan varma, ettei selvitä mitenkään ja Pimu kaarrattaa johonkin hevonkuuseen sillä aikaa kun väännän valssia. Se tulikin yllättävän nätisti, joten jotain ehkä on mennyt perille käännöksistä. Kepeille tultiin 90 asteen avokulmaan ja ekalla yrityksellä Pimu jäi haukkumaan matkan varrella olleelle radiolle ikään kuin se olisi joku este, jota se ei vaan osannut suorittaa. :D Lopulta huomasi, että ai täällä on kepitkin ja pujotti hienosti. Sylkkäriä väännettiin jokunen kerta. Pitää vaan malttaa vetää kunnolla eikä hätäillä, niin sekin onnistuu. Toisella kierroksella hinkattiin sitten lähtöä ihan urakalla. Kyttäystä, perseennostamista, varastelua ym. ärsyttävää! Pari kertaa jouduin hermostumaan ihan kunnolla sille, kun ei vaan pystynyt olemaan kunnolla. Tää on nyt meillä ykkösprioriteetin asia, joka pitää vaan laittaa kuntoon (taas kerran).

1 kommentti:

Heini kirjoitti...

Voi Pro! Varmasti menoa ja meininkiä luvassa parin viikon ajan. Pitäisiköhän sanoa että osanottoni. :D

Lieskakin pääsee tänään treffaamaan Hoinaa. :) Kiva kun saa kokoistaan painiseuraa. Aatoksen kanssa painiminen tuppaa olemaan hieman rajua.

Meillä heilu eilen toinen alakulmuri, mutta muutoin ei ole merkkejä hampaiden vaihtumisesta.