tiistai 21. elokuuta 2012

Korjaussarjaa

Eilen vedettiin Pimun kanssa Koirakoutsin treeneissä sunnuntaina nollatut liikkeet läpi, eikä tietenkään mitään ongelmia. Tai no ruudusta meni taas vähän yli. Jostain syystä en osaa stopata sitä nyt ajoissa. Ilmeisesti johtuu siitä, että odottelen, että se itse hakeutuisi oikeaan kohtaan ja pysähtyisi siihen, mutta eipä se sitä ilman lätkää tee ja sitten oon vaan niin myöhässä pysäytyskäskyn kanssa. Nyt tosin jäi nätisti seisomaan, eikä mennyt omatoimisesti maahan, joten palkkasin siitä. Liikkeestä istuminen meni hyvin samoin tunnari. Tunnarissa oli nyt kapulat rivissä ja oma jossain oikealla päin. Taas se nuuhki vasemman reunan kapuloita tosi tarkkaan (kokeessakin toi vasemmasta reunasta väärän), mutta malttoi kuitenkin palata takaisin oikealle ja löysi oman. Luulen, että se kokeessa ei vaan malttanut tehdä hommia kunnolla, koska nuuhki koko rivin vain kerran ja toi sitten sen minkä kohdalla sattui olemaan.

Urponen oli eilen hyvin rasittava pikku ääliö. Se keksi, että saa hypeltyä keittiön tiskipöydältä kamaa alas ja mulla sattui olemaan siinä kipollinen koirien maksaa. Siis sellaista jauhettua mönjää. Olin Pimulle juuri sitä antamassa kodinhoitohuoneessa, kun kuului keittiöstä kolinaa ja siellähän oli kippo lattialla ja Nelli ja Urpo sen kimpussa. Molemmat lähti niskaotteella ulos ja Minni sai nuolla lattian kun oli niin kiltti, ettei mennyt ilman lupaa syömään. Kun päästin ilkimykset takas sisään, jäin passiin kipon lähistölle ja katsoin mitä tapahtuu. No sinnehän se meni taas hyppelemään kippoa alas, joten ei muuta kuin uusi niskakuljetus ulos. Kolmatta kertaa se ei enää yrittänyt, joten toivottavasti meni jakeluun että pöydiltä ei oteta mitään.

Illalla Urho oli taas mun kaveria ja unohti, että aina vaan raivoan sille joka asiasta. Tein sen kanssa vähän sivulletuloa namilla ja sehän onnasi jo paljon paremmin kuin edellisen kerran kun sitä yritin ja holtiton luikkuvartalokin pysyi kivasti mukana. Mittasin sen myös epävirallisesti eilen ja sain korkeudeksi noin 40,5 cm. Painoa en tiedä, mutta täytyy taas punnita se ens maanantaina kun on rokotukset. Ihan törkeän luikku se on, kunnon vinttikoiramallia. :D

Ei kommentteja: