maanantai 20. elokuuta 2012

Sadetokot

Voihan plääh mikä keli oli eilen Pälkäneellä. Kyllä alkoi masentaa kun ajelin aamulla koepaikalle, kun koko matkan satoi ihan kunnolla. Oli tarkoitus Pimun kanssa vähän treenailla ja totutella paikkaan ennen koetta, joten olin pari tuntia etuajassa paikalla. Pikaisesti käytiin metsässä aamulenkillä, mutta enempää en viitsinyt sitä kastella, kun vettä tosiaan tuli ihan riittävästi. Olin ihan sillä asenteella, että kunhan vaan pysyy paikkamakuussa, niin ollaan voiton puolella.

Aikataulut oli mukavasti etuajassa, joten päästiin aloittamaan puolta tuntia ennen. Voittajassa oli vain kolme koirakkoa, staffi ja pieni sekarotuinen Pimun lisäksi. Vähän jännitti se staffi, koska meidän naapurissa asuu samanlainen ja se on Pimun mielestä suuri vihollinen. Vähän Pimu sitä yritti kyttäillä juoksutarkastuksessa, mutta siinä pystyin vielä kieltämään kunnolla ja päästiin kehään ihan nätisti. Oli varmaan eka kerta ikinä kokeessa kun en jännittänyt yhtään koko aikana. Olin vaan niin luovuttanut jo etukäteen sateen takia, että otin kaiken vaan treenin kannalta. Tuomarina oli Tuire Marjamäki, joka oli oikein mukava ja tsemppasi meitä sateesta huolimatta olemaan iloisia kehässä.

Paikallamakuu 10
Ihan normaalisuorituksen teki, vaikka näyttikin tosi surkealta kun tultiin takaisin kehään. Staffi ei suostunut menemään maahan ollenkaan, joten Pimu makasi kaksin seropin kanssa. Nätisti kehästä pois ja autoon sateensuojaan ennen omaa vuoroa.

Seuraaminen 7
Kuulemma oli vähän väljää ja perusasennot ihan mitä sattuu. Kontaktia ei pystynyt pitämään kovin hyvin kun satoi suoraan naamaan. Kelin huomioonottaen meni tosi pätevästi.

Liikkeestä istuminen 0
Tän mokasin ihan itse kun en antanut mitään apuja. Lähdin vaan käveleen ja sanoin käskyn, joten seisomaan jäi. Olis pitänyt antaa olkapääapu, mutta en tiedä miksi se jäi pois. Olin kyllä vaan niin jäässä, että kävelin muutenkin ihan hartiat kyyryssä. 

Luoksetulo 9,5
Tää oli oikeesti ihan superhieno!! Lopun perusasento vino, joten siitä lähti puoli pistettä. Muuten olis tullut kymppi. :) En tajua missä vaiheessa Pimu on tän oppinut näin hyväks.

Ruutu 0
Ja tänkin mokasin ihan ite. :( Stoppasin liian myöhään ja perse oli ulkona ruudusta. Meni siis stopista jo maahan, joten ei voinut edes korjata. Loppuosuus hienosti, joten hyvä tästä olis tullut.

Hyppynouto 10
Hieno oli!

Metalli 10
Ihan huippu! Kapula oli ihan naurettavan pieni, valkkasin tietty taas pienimmän mahdollisen. :D

Tunnari 0
Ei edes yrittänyt. Tai haisteli kyllä rivin läpi, mutta toi sitten vaan viimeisen. Ei merkannut omaa mitenkään. Muutkin VOI-koirat toi väärän, joten sade vissiin haittas.

Kaukot 6
Mun mielestä tää olis kyllä ollut nolla, mutta jollain munkilla räävittiin pisteitä. Ekaan istumaannousuun kaks käskyä ja S-I-vaihdossa meni taas maahan, jonka jälkeen annoin kaks käskyä, että sain sen istumaan. Lisäksi pikkuisen eteni. Kyttäili kovasti liikkuria, joten sinänsä hyvä, että teki edes muut vaihdot kunnolla.

Kokonaisvaikutus 10
Meistä tykättiin! :D

Liikkeiden välit oli tällä kertaa tosi hyvät. Ei mitään haahuilua ja häröilyä, vaan pysyttiin nätisti lähellä. Päästiin myös kehästä oikein hienosti pois. Yhteensä räpellettiin siis 180 pistettä ja ei tulosta. Oltiin kuitenkin toiseksi parhaita, eikä muutkaan saaneet tulosta. :D Pitää kyllä olla tosi tyytyväinen paikallamakuuseen, noutoihin, luoksetuloon ja yleiseen vireeseen. Pimu yritti kuitenkin varmasti parhaansa ja tunnari ainoastaan meni sen piikkiin, muut nollasin itse. Pahoin pelkään, että syyskuun alun kokeet jää juoksujen takia väliin, joten täytyypi katsella uusia kokeita.

Urhonen aiheutti huolta ja murhetta eilen illalla ja oltiin jo melkein viemässä sitä päivystykseen. :( Se oli Jussin kanssa metsälenkillä ja oli tehnyt siellä jälkeäkin. Takaisin tullessa se oli alkanut oksentaa ja oksensi varmaan 10 kertaa vielä omassa pihassakin. Sitten se meni eteiseen pienelle kerälle ja alkoi täristä ja nykiä. Jonkin ajan päästä se kuitenkin nukahti ja nykiminenkin loppui, joten taisi olla vaan vatsa vähän krampissa kaikesta oksentelusta. Myöhemmin illalla se oli jo ihan normaali ja tuli vaatimaan ruokaa, joten tästä selvittiin säikähdyksellä. Oli varmaankin vaan syönyt metsässä jotain epämääräistä.

Ei kommentteja: