lauantai 4. elokuuta 2012

Viimeistelytreenit

...jotka olikin sitten turhat. :( Pimu alkoi juuri nostella etujalkaansa siihen malliin, että peruin huomiset tokokisat. Tosin olin juuri putsannut haavan ja laittanut Miikulta saatua ihmehunajavoidetta, että nostelu varmaan johtui siitä, mutta kipeä se selvästikin oli, joten parempi huilailla ihan kunnolla vielä huominen. Pöh ja pöh, varsinkin kun se oli eilen ja tänään muuten ihan normaali. Seuraava yritys sitten parin viikon päästä Pälkäneellä.

Ehdittiin tänään tehdä omassa pihassa viimeistelytreenit, eli kaikki liikkeet palkattuna läpi. Tai no seuraamista ei edelleenkään otettu kuin pari askelta kerrallaan. Liikkeestä istu meni ok. Ruutu oli vaikea, sillä matkan varrella oli tokohyppy valmiina hieman sivussa, mutta näkyvillä kuitenkin. Kuten vähän pelkäsinkin ekalla yrityksellä se rynni hypylle, hyppäsi sen ja jäi esteen taa seisomaan. Annoin uuden käskyn ja sillä löytyi ruutu, mutta seis-käskyllä suoraan maahan. Toisella yrityksellä lähti taas rynnimään hypylle, mutta huusin sen heti pois ja mentiin lähemmäksi ruutua, josta meni ok. Vielä otin kauempaa yhden toiston ja nyt meni suorilta ruutuun hyvin.

Hyppynouto meni huonosti. Ei nähnyt kapulaa (ai miten niin meillä on vähän pitkä nurtsi taas pihassa) ja etsiskeli jostain ihan vikapaikasta. Lopulta löysi kapulalle ja toi hyvin. Toinen toisto eri suuntaan ja sitten löytyi kapulakin heti, kun se oli vähän ylämäessä. Metalli tosi hienosti, joten palkkasin vauhdista kun palautti laukalla. Tunnari oli ihan superi! Luoksetulossa palkkasin stopin ja otin makuun erikseen. Ihan ok nekin. Kaukot tehtiin pikkumatkalta ja S-I-vaihdossa meni taas maahan. Sitä sitten hinkattiin vähän erikseen.

Ei kommentteja: