perjantai 24. elokuuta 2012

Torstain agit + vähän tokoa

Keskiviikkona mulla oli poikkeuksellisesti Pimu mukana Niihamassa kun olin vetämässä treenejä. Normistihan se on silloin hakutreeneissä, mutta nyt ne oli peruttu. Tehtiin pientä tokoa ennen kuin mun koulutettavat tuli paikalle, pääasiassa ruutua. Tarkoitus oli päästä palkkaamaan siitä, että jää seisomaan ruutuun, mutta paskat siitä mitään tullut. :D Teki oikein näppäriä makuita joka kerta kun huusin seis. Tällä kertaa osasin kuitenkin stopata ajoissa ja jäi nätisti keskelle ruutuun. Ihan läheltä ja lätkän kanssa saatiin seisomiset onnaamaan, mutta en sitten tiedä että jaksaako tätä nyt hinkata vai antaako mennä vaan suoraan maahan. Silloin pitää vaan käsky olla just ajoissa, että pysyy ruudun sisällä. Yritettiin tehdä myös tunnari, mutta viereisen kentän agit oli liian vaikea häiriö, joten haettiin sitten vain oma puskasta.

Torstaina liidettiin valkkutreeneissä, joissa teemana rata. Pimu oli todella taitava! Kepit mentiin molemmilla radoilla kahteen kertaan, eli aika monta toistoa tuli kun vielä jäätiin hinkkailemaankin monia kohtia, mutta ei ainuttakaan keppivirhettä!! Ihan superia. :) Ja vain pari rimaa (60cm) tuli alas, jotka meni ihan mun piikkiin kun en pitänyt tasaista liikettä päällä. Kerrassaan loistavat treenit ja se meni jotenkin tosi itsevarmasti ja lujaa koko ajan. Nyt ei ollut lähdössäkään ongelmia kun tylytin sitä ihan kunnolla ennen meidän vuoroa.

Team UrPro on pitänyt edelleen vauhdin päällä. Yöllä ne nukkuu kyllä tosi hyvin, mutta aamulla alkaa saman tien vääntö kun herätyskello soi ekan kerran. Jäljistä päätellen työpäivien aikana riehutaan ihan tarpeeksi, mutta yleensä ne on olleet nukkumassa kun tulen kotiin. Riehumisen ansiosta tietty tulee pissahätä, joten siivottavaa on ollut ihan riittämiin. Varsinkin kun Pro on jo niin iso tyttö, ettei tee enää sanomalehdelle, eli tekee sitten lattialle. :D Urhon korvat on taas pystympään päin, myös oikea, joka on lurpattanut jo vähän aikaa.

1 kommentti:

Päkäpaimenet kirjoitti...

Minähän sanoin, että Pro tulee näyttämään Urholle kuinka korvia kuuluu pitää ;) toivottavasti kusiluikku-Pro ei pilaa kaikkia lattioita...

On kyllä ollut helppoa matkustaa vain kahden koiran kanssa...etenkin kun kaikki lenkit voi tehdä yhdessä ja vauhdilla.