perjantai 10. elokuuta 2012

Torstain valkut

Eilen valkkutreeneissä teemana oli rääkki. Pieniä sydämentykytyksiä koettiin jo lämppälenkillä, kun mentiin Pimun kanssa metsään ja kohdattiin kaksi hirveä. Pimu meni normaaliin tapaansa sen verran edellä etten koko ajan nähnyt sitä ja ihmettelin kun alkoi kuulua kauheaa ryskettä edessä päin. Kun pääsin lähemmäksi niin Pimu seisoi polulla vähän matkan päässä ja kaksi hirveä jolkottelee hiljalleen siitä poispäin. Onneksi se ei lähtenyt perään, vaan jäi ihmettelemään polulle. Metsälenkki jäi sitten siihen ja palattiin äkkiä takaisin.

Rääkkitreeni koostui kolmesta radasta, joihin kaikkiin tutustuttiin aluksi ja sitten arvottiin kuka menee minkäkin radan. Meille napsahti kolmosrata, joka oli hyvin tuoreessa muistissa, koska siihen oli tutustuttu viimeiseksi. Ensin kisamainen yritys, joka päästiin kolmella rimalla maaliin. Varsin hyvin siis. Sitten hinkkailtiin rimantiputuskohdat niin, että saatiin pysymään.

Seuraavaksi mentiin ykkösrata, ja sitä joutuikin hieman miettimään, että miten se menikään. Hyvin muistui mieleen ja sain mentyä koko radan oikein. Tai siis yritin mennä oikein, jotain härdelliä siellä tietty taas tapahtui. Toisella yrityksellä päästiin melkein loppuun asti nollalla, kunnes työnsin Pimun hypyn väärälle puolelle. 15 estettä kuitenkin virheittä, huisia! Viimeisiä kolmea estettä hinkattiinkin sitten jonkin aikaa, että sain Pimun menemään oikein ja vielä että rimakin pysyi.

Vielä kakkosrata, joka päästiin tosi hyvin maaliin. Ainoastaan yksi takaakierto epäonnistui ja siitä tuli ehkä kolme kieltoa, kun Pimu oli ihan sitä mieltä, että ei sinne kuulu mennä. :D Lähdin vaan joka kerta liian aikaisin niistosta pois ja Pimu reagoi siihen yllättävän hyvin. Hinkkaamalla saatiin tämäkin korjattua ja sekin auttoi, että sille sanoi kierrä-käskyn. Tällaisissa kohdissa tosiaan voisi avata sanaisen arkkunsa, vaikka hyppyesteitä en muuten käskytäkään.

Hyvät treenit oli. Kepit pääsääntöisesti oikein ja rimatkin pysyi kohtuullisesti. Ainoastaan parissa kohdassa tuli kilpajuoksua, mistä johtuen Pimu alkoi huutaa ja roiskia. Radoilla sai vääntää urakalla valsseja ja takaakiertoja. Niistoja tuli erityisesti treenattua. Näillä eväillä sunnuntaina Lietoon kisaamaan. Päätin, että seuraaviin agikisoihin mennään vasta sitten kun meillä on VOI1. :D Saa nähdä siis kisataanko enää koskaan.

Ei kommentteja: