tiistai 16. lokakuuta 2012

VOI-tilannekatsaus

Eilisissä tavoitteellisten treeneissä päätin katsastaa VOI-liikkeiden nykytilan, joten tein seuraamista lukuunottamatta kaikki liikkeet kisamaisesti putkeen ilman palkkaa. Treenit aloitettiin kuitenkin tällä kertaa yhteishäröilyllä, eli kaikki teki kentällä yhtä aikaa jotain pientä kymmenisen minuuttia. Tämä olikin ihan hyvä käytäntö, sillä Pimun kierrokset ei ollut enää ihan niin tapissa siinä vaiheessa kun päästiin yksilösuorittamaan. Alkutreenin aikana tein pieniä seuraamisia ja hinkkailin kaukoja läheltä.

Sitten yksilösuoritukseen. Ruudulla alkoi ja teki oikein hienosti, tosin loppuseuraamiseen tulemiseen tarvitsi kaksi käskyä (wtf?). Sitten tunnaria. Kapulat oli ringissä ja oma ylhäällä. Ihan superisti työskenteli ja toi oman. Luoksetulo seuraavana ja sekin muuten ihan hyvin, mutta stopit valui aika järkysti. Tosin vauhti oli niin luja, että ei se olisi tuon paremmin voinutkaan stopata. Hyppynouto ja metalli oikein kivasti nekin. Liikkeestä istuminenkin onnistui olkapääavulla. Kaukoissa tarvitsi johonkin vaihtoon kaksi käskyä ja tuli jonkin verran eteenpäin.

Tällä suorituksella olis ainakin mun mielestä tullut ykköstulos kun ei nollattu mitään. Vire säilyi koko treenin ajan tosi hyvänä, vaikkei palkkaa tippunut. Pientä viilausta monet liikkeet vielä vaatii, mutta kyllä me se ykkönen seuraavasta kokeesta otetaan. Nyt loppui mokailu!

Ei kommentteja: