tiistai 2. lokakuuta 2012

Tavoitteellista tokoa

Eilen aloitettiin talvikausi, joten meilläkin alkoi Pimun kanssa uudet tokokuviot Tamskin tavoitteellisessa ryhmässä. Ehdittiin tehdä 10 minuutin treeni ja lisäksi paikallamakuu. Pimu teki juoksujen takia erillisen ja vähn lyhyemmän paikkamakuun parin schapen kanssa. Omalla vuorolla tehtiin ruutua, metallia, tunnari ja luoksetuloa.

Ruudussa oli lätkä ja tarkoitus oli, että Pimu pysähtyisi siihen seisomaan. No ei seissyt vaan taas suorilta maahan. Päätin hinkata tätä, joten otin lätkän kanssa muutaman toiston ilman ruutua ja sitten lätkä takaisin ruutuun. Se osaa kyllä jäädä lätkän lähistölle seisomaan jos en sano mitään, mutta kun ruudussa huudan seis, niin se on saman tien maassa. Jätetään tämä nyt pohdinnan alle, jaksaako asialle oikeasti tehdä mitään kunnon korjausliikettä. Luoksetulossa treenasin vain sitä, että se pysyy maassa siihen asti kunnes kutsun. Ekalla yrityksellä pysyi muuten, mutta nousi liikkurin käskystä, joten otettiin uusiksi ja sitten pysyi hyvin, josta palkka. Tunnari oli hieno! Vire oli ihan överit, mutta silti malttoi haistella, eikä koskenut vääriin. Lopussa tosin piti kaartaa kapulan kanssa vähän ylimääräistä ja sylkäistä se mun jalkoihin, mutta ihan sama, johtui vain liian korkeasta vireestä. Sitten metallia, jota en osannut taas yhtään heittää. Pimu teki kyllä hyvin ja kapulakin pysyi suussa. Paikallamakuun käskytys EVL-tyyliin ja hyvin onnasi, tosin lopussa pieni ylimääräinen pompsaisu istumaannousussa, mutta vissiin stringit oli vähän huonosti. ;)

Pistin sitten ilmon tokokisoihinkin, kun noita Tamskin lahjakortteja tuossa on kiva pino käyttämättä. 11.11. kisataan SDP:llä ja tuomarina joko Ala-Nikkola tai Kurtti. Kysyin tuomarista ennen ilmoa, eikä siitä ollut vielä varmuutta, mutta otin riskin. Otetaan sitten kisamaisena treeninä jos huonosti käy. Tosin meillä on vissiin Päkäpaimenten pentupäivä samaan aikaan, mutta täytyy vaan livahtaa sieltä kokeeseen välillä. Mulla on parissa muussakin kokeessa nyt jonotuspaikka, joten voi olla, että päästään kokeeseen jo ennen tuotakin.

Urpolta lähti viikonloppuna eka kulmuri, tai mulla oli vähän osuutta asiaan kun se roikkui jo niin ikävästi pelkässä nahanriekaleessa, että oli pakko nyppäistä se pois. Kohta se on jo iso poika. Pitäisikin vähän koittaa mittailla/punnita sitä. On se jo ainakin Pimun korkuinen ja ehkä ylikin. Viime aikoina on ollut pakko rajoittaa sen vedenjuomista, koska se käy siis ihan huvikseen juomassa jatkuvasti ja sitten täytyy rampata ulkona pissalla koko ajan. Ärsyttävää, mutta Pimu oli pienenä ihan samanlainen, joten toivottavasti tämä vaihe menee pian ohi. Pimulla ja Urpolla ei tällä hetkellä synkkaa yhtään, vaan Urpo saa hammasta/murinaa välittömästi jos tulee Pimun lähelle.

Ei kommentteja: