keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Paluu normaaliin

Tällä viikolla palataan vihdoin normaalirytmiin treenien suhteen juoksutauon jälkeen. Viime lauantaina käytiin jo pikaisesti SDP:llä muistuttelemassa keppejä ja kontakteja. Miikku toi myös ystävällisesti Priiman mulle treenattavaksi ja tällä kertaa menikin jo paljon paremmin kuin viimeksi. Tehtiin ihan pieniä pätkiä ja lisäksi keppejä ja puomia. Nyt se teki huomattavasti paremmin mulle hommia, eikä koko ajan kuikuillut omaa mammaa radan reunalla. Kyllä tästä vielä jotain tulee. :) Muuten koko viikonloppu kuluikin sujuvasti sisätiloissa livestreamin äärellä agin MM-kisoja katsellessa. Pimu ja Urho sentään pääsi välillä ulos, kun Jussi kävi hakuilemassa niiden kanssa.

Maanantaina tokoiltiin taas tallilla tavoitteellisten kanssa. Pimu kävi ihan miljoonakierroksilla, joten melkoiseksi sählingiksi meni koko treenit. Oli tarkoitus tehdä luoksetulon stoppeja putken kautta, mutta ei tuota sählää sinne voinut päästää, joten jätettiin väliin. Tehtiin sitten liikkeestä istuminen (hyvä), kapulan tuontia sivulle, kapulan pitämistä ja perusasentoja. Yritin laskea kierroksia metallikapulalla, mutta jotenkin se intoili nyt siitäkin ihan liikaa. Kerrassaan outoa toko-toimintaa. :D Loppuun vielä paikallamakuu, jossa rapsutteli persettään (ilmeisesti taas stringit hankasi).

Tiistaina sitten pitkästä aikaa Mouhis-aksaa Pimun kanssa ja vire oli ihan överit. Tehtiin juoksuhousujen takia medi-rimoilla, joten ihan kivasti jouduin itse juoksemaan, kun se tuli niiiiin lujaa. Päästiin rataa ihan kivasti, kepit varsinkin sujui ihan loistavasti, vaikka itse jouduin rynnimään vähän sinne sun tänne niiden aikana. Ylivireen ja housut huomioon ottaen se meni kyllä todella superisti. Hyvä Pimu!

Urpolainen kasvaa ja kehittyy. :) Nyt on enää yksi vauvakulmuri jäljellä ja uudet tulossa kovaa vauhtia. Sisäsiisteyskin on jo melko hyvällä tasolla. En ole ainakaan nähnyt, että se olisi yrittänyt Pimua nylkytellä juoksujen aikaan, joten ei se taida siitä vielä mitään ymmärtää. Varmuudeksi jatketaan kuitenkin vielä tämä viikko eristystä työpäivien ajan.

Pimun kanssa ollaan nyt jonossa kolmeen toko-kokeeseen, mutta saa nähdä päästäänkö. Tosi harmi, kun jäi juoksujen takia ne pari koetta väliin ja nyt on niin vähän kokeita. Onneksi sentään Tamskin kokeisiin pääsee aina ja niitäkin on vielä pari ennen joulua.

Ei kommentteja: