maanantai 1. lokakuuta 2012

Hiljaiseloa

Ollaan me vähän treenailtukin, vaikkei blogi ole päivittynyt.

Viime tiistaina olin taas Minnin kanssa terapialiitelemässä Mouhijärvellä. Ihan ekalla yrityksellä ei päästy rataa nollalla, mutta kyllähän se nollakin sieltä tuli kun vähän hinkkasi. Minni teki mm. ekaa kertaa ikinä viskileikkauksen ihan ilman treenaamatta. :) Kuulemma jos sille vähän opettais jotain tekniikoita (tai ylipäätään treenaisi useammin), niin se vois mennä vielä lujempaa radalla. Tästä viikosta eteenpäin Minnillä on treenipaikka mun kouluttamassa ryhmässä keskiviikkoisin, mutta tuskinpa sitä ihan joka kerta otan mukaan. Suunnitelmissa on kuitenkin alkaa treenata sen kanssa säännöllisemmin.

Perjantaina tokoiltiin Pimun kanssa tallilla. Tarkoitus oli vetäistä alkuun Miikun kanssa viestitreenit tallin viereisessä metsikössä, mutta eihän puoli kahdeksan aikaan enää mitään nähnyt, joten ne jäi tekemättä. Pimu oli oikein pätevä tokoeläin! Tehtiin alkuun ruutu ihan sikaupeesti. Sitten luoksetulo, jossa ekalla yrityksellä nousi seisomaan juuri kun käännyin. Toisella yrityksellä pysyi maassa ja teki hyvät stopit, joista maahanmenosta palkka. Sitten tunnari, joka myös ihan loistavasti. Tehtiin myös Roihun kanssa pieni paikkaistuminen ja jonkin mittainen makuu. Loppuun vielä liikkeestä istuminen täysin oikein. Meni kyllä niin hyvin, että kunhan päästään juoksuista eroon, niin heti vaan kokeeseen jos saadaan paikka.

Juoksuista puheen ollen, eräs vuotaa ihan törkeesti nyt, tuntuu että paljon enemmän kuin ennen. Syödessäkin siltä tippuu koko ajan tippaa lattialle. Onneksi innokkaat cava-siivoojat on yleensä valppaana paikalla. :) Steriloinnin oon suunnitellut tammikuulle ja sitä ennen on ihan pakko saada se VOI1.

Urhollakin alkoi ihan oikeet ohjatut treenit, kun se kävi Jussin kanssa sunnuntaina ekalla pentuagitunnilla. Mä olin tietty mukana niin kuin kunnon kenneltytön kuuluu. Tällä kerralla mentiin paria hyppyä rimoitta ja putkea. Lopuksi Urponen meni vielä kolmen esteen radan, hyppy, putki, hyppy. Mä tein sen kanssa lisäksi 2on2offia maassa olleella puominpalasella ja nyt alkoi peräpääkin pysyä jo hyvin puomilla. Turha kai mainita, että Urppis oli ryhmän paras. :) Ihan kiva, että se pääsee nyt vähän kokemaan ryhmätreeniä, muutenhan sen kanssa tulee varmaan seuraava vuosi treenattua ihan vaan itsekseen.

Ei kommentteja: