keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Iso poika

Oho, eilen se sit todistettavasti tapahtui: Urho nosti koipea lenkillä! Hieman nauroin sille, kun huomasin sen koipi ylhäällä. Sen oma ilmekin oli vähän sellainen, että wtf?? mitä nyt tapahtui. :D Loppupäivän pissat tosin tuli sitten normityyliin kyykkimällä, mutta näemmä se alkaa ainakin jotain jo ymmärtää uroskoiran elämästä, vaikka narttujen kanssa asuukin.

Pimun eiliset Mouhis-treenit meni ihan superhienosti. Rata oli 25 estettä ja ensin piti yrittää kisamaisesti. Me päästiin esteelle 22 asti parilla virheellä (yks rima ja keppien aloitusmoka), mutta sitten Pimu vaan livahti putkeen hypyn sijaan. Ihan sikahyvin kuitenkin ja ihme kyllä, mulla itselläkin pysyi pää kasassa sinne asti, vaikka homma meinasi levitä moneen kertaan ja oikeesti olin pessimistinä taas tutustunut kunnolla vain 20 ekaan esteeseen.  Kepit mentiin radalla kolme kertaa ja siis vain kerran tuli moka niissä. Huippua! Markon sanoin, tämä oli mun ja Pimun paras suoritus ikinä Mouhiksella. :)

Toisella kierroksella sitten katsottiin vähän järkevämpiä ohjauskuvioita muutamiin kohtiin ja yritettiin uudelleen. Sama keppien aloitus vaan kosahti kerta kerran jälkeen. Se olikin kyllä tosi vaikea. Kepit lähti melkein puomista kiinni ja itse piti olla siinä vastaanottamassa pakkovalssilla ihan kiinni kepeissä ja törkätä oikeaan väliin. Pimulle on vaan tosi hankalaa tulla niin lähelle mua, joten väkisin änki itseään mun ja keppien välistä ym. häröä. No, päästiin kuitenkin eteenpäin ja muutamassa osassa koko rata loppuun. Todella hienosti sujui, Pimu oli jopa melkein omituisen kiltillä päällä.

1 kommentti:

Heini kirjoitti...

Hieno Urho! Meillä ei vielä jalka nouse. :) Ei Lieska vissiin malta veljistään ottaa mallia kun on niin kiire aina tunkea päätä pissalla olijan mahanalle.