maanantai 15. lokakuuta 2012

Päteviä treenailijoita

Eilen oli kolme mahdottoman pätevää beeceetä SDP:llä agitreeneissä. Pimun ja Urpolaisen lisäksi Priimakin oli saatu paikalle ja kaikki pääsi tekemään jotain. Oltiin rakennettu yksi Mouhiksen rata kentälle ja sitä treenailin Pimun kanssa. Päätin ensin jakaa sen noin kolmeen osaan ja palkkailla välissä. Tämä olikin loistava taktiikka, sillä päästiin koko rata nollalla noilla välipalkkauksilla! Huikeeta! Sitten yritin vielä koko rataa putkeen, mutta matka katkesi kahdeksannelle esteelle, jossa rima alas. Tein siihen persjätön ja olin vaan myöhässä. Seuraavan kerran stopattiin kepeille, kun jäi vimeinen väli menemättä. Ennakoin vaan tulevaa käännöstä vähän liian aikaisin. Muuten onnasi taas kaikki, joten todella huiput treenit Pimulla. Tosin se arpoi hyppyjä melko lailla. Sinänsä positiivista, että ei rysäyttänyt miten sattuu, vaan katsoi joka hypyn tarkkaan, mutta voi sillä jotain jumiakin juoksujen jäljiltä olla. Torstaina päästään Tanja Kotin käsittelyyn, joten tilanne selviää silloin.

Urhosen kanssa tehtiin irtoamista parin hypyn suoralla lelupalkalla. Mä pidin kiinni lähdössä ja Jussi ohjasi. Hyvin siirtyi fokus leluun/esteille, kun vapautettiin se aina vaan silloin kun katsoi eteenpäin. Tarkoituksena oli vahvistaa sitä, ettei se vilkuile ohjaajaa esteiden välissä ja tosi hyvin meni jakeluun. Tehtiin myös toista pätkää, jossa tultiin putkesta hypylle, jonka takana palkka.

Priima oli ekaa kertaa ihan ilman omaa mammaa treenaamassa, mutta hyvin meni silti. Ehkä  jopa paremminkin kuin ennen, kun sen ei tarvinnut välillä etsiskellä Miikkua radan reunalta. Tehtiin muutamien hyppyjen mittaisia pätkiä ja vahvistettiin myös sen kanssa irtoamista. Toisella kierroksella tehtiin A:ta, puomia ja keppejä. Hyvin meni kaikki.

Oli viime viikolla muutakin toimintaa. Torstaina valkkuryhmän treeneissä Pimu pääsi treenaamaan sylkkäreitä ja poispäinkäännöksiä. Sylkkäri on edelleen hankala, kun se ei vaan halua tulla mua päin, mutta poispäinkäännökset sujui ihan superisti, vaikkei olla niitä kauheasti treenattu. Saatiin myös tokokisapaikka 4.11. Hausjärvelle, joten ehkä pitäis alkaa taas treenata tokoakin kunnolla.

Minnikin on päässyt tekemään hommia. Se on nyt pari kertaa jo ollut mun vetämän ryhmän treeneissä mukana ja käytiinpä lauantaina Liedossa kisaamassa pari starttia. Tuomarina oli Esa Muotka ja radat vaikutti vähän hankalilta. Ekalla radalla kepeille meno oli meille vaikea avokulma ja epäonnistuikin sitten. Loppurata ihan hyvin, paitsi yhdelle hypylle arvoin lennosta vastakäännöksen ja siitä tuli kielto, kun Minni ei ihan heti tajunnut ideaa. Yliaikakymppi tulokseksi. Toinen rata oli muuten kiva, mutta puomille meno kerrassaan kamala. Siellä oli putki alla ja tultiin viistosti vasemmalta siten, että ennen puomia piti saada tehtyä puolenvaihto. Suunnittelin valssin ja katsoin vielä askelmerkitkin valmiiksi, että tulee varmasti tehtyä se tarpeeksi kauaksi ekana tyrkyllä olleesta putkesta, mutta ei vaan onnannut. Minni oli siinä sen verran mua jäljessä, että osui juuri putken kohdalle kuin valssasin, joten sinne livahti. Harmi, sillä muuten tehtiin nolla. Tässä kohtaa hyllytti aika moni muukin, eikä radalla tullut yhtään ihanneaikaista nollaa, joten pienestä oli taas nollavoitto kiinni.

Ei kommentteja: