maanantai 22. lokakuuta 2012

Huoltotoimia

Viime viikko oli vielä melko tylsää elämää. Keskiviikkona käytiin aikuisten koirien kanssa rokotuksilla ja Nellin nielukontrollissa. Kaikki oli laihtuneet! Jopa Minnikin, vaikka mun silmään se näyttää taas vaihteeksi superläskiltä. Ilmeisesti pörröturkki vaan hämää niin paljon. Se painoi vain 7,7kg, kun yleensä on ollut yli kahdeksan. Nellin paino oli 6,9kg ja Pimun 14,6kg. Hyvissä mitoissa siis koko lauma. Nellin nielu näytti jo paremmalta, joten kortisonikuuri lopetetaan pikku hiljaa. Jos granulooma uusii ja alkaa aiheuttaa oireita, niin aloitetaan kuuri uudelleen.

Torstaina sitten Minni ja Pimu pääsi päiväretkelle Turkuun. Ensin käytiin Kaisan luona moikkaamassa Casperia, Oliveria ja Luukasta. Näistä viimeksi mainittu on ihmisvauva, ja yllättävän hyvin Pimukin suhtautui siihen. Minni ja Pimu pääsi seuraamaan Luukaksen syöttämistä ihan aitiopaikoilta ja silmä kovana tarkkailivat lusikan liikettä suuhun. Lopuksi hieno odottaminen palkittiin ja saivat vetäistä jämät kiposta. Kaisalta sitten suunnattiin Turun koirafysioon, jossa molemmat pääsi Tanja Kotin taikasormien näprättäväksi. Pimu oli pahassa kunnossa. :( Kaularangasta löytyi lukko ja koko etupää oli tuhannen juntturassa. Nämä saatiin kyllä auki ja käsittelyn jälkeen jopa mä huomasin, että koko koira seisoi ihan erilailla. Minni sen sijaan oli yllättävän hyvässä kunnossa, sillä ei ollut juuri mitään. OHO!

Viikonloppuna sitten vaan huilailtiin käsittelyiden jäljiltä, tai mä kävin lauantaina Priiman kanssa treenaamassa SDP:llä. Viereisellä kentällä oli vissiin jotkut belgien kokoontumisajot, ja sieltä kuulunut haukku oli välillä vähän paineistavaa, mutta muuten Priima väläytteli jo vauhtiakin. Tehtiin taas vain muutaman esteen pätkiä ja treenailtiin lähinnä takaakiertoja ja päällejuoksua. Lisäksi kontakteja ja keppejä vielä erikseen. Urho treenaili myös vähäsen mm. pussia.

Tänään pistin Pimulle ilmon Tamskin tokokisoihin 1.12., joten nyt ollaan siinä tilanteessa, että kolme koetta on ilmottuna. Jos ei näillä irtoa, niin jo on kumma!

Ei kommentteja: