maanantai 6. toukokuuta 2013

Urho 1v

Urho täytti lauantaina vuoden. Juhlan kunniaksi se päätti tehdä katoamistempun perjantaina metsälenkillä ja oli noin parisen tuntia hävöksissä. Ilmestyi kyllä sitten jossain vaiheessa itsenäisesti meidän pihaan ja odotteli siellä kiltisti kun tulin töistä kotiin. Jussi oli sitä Pimun kanssa etsinyt ympäri metsiä, mutta ei ollut näkynyt vilaustakaan. Että semmoista. Onneksi pysyi ehjänä.

Lauantaina treenattiin Pimun kanssa SDP:llä Teemu Linnan johdolla. Teemana oli rytmitys, jota treenailtiin takanaleikkauksien avulla. Meidän treenit meni melko pipariksi, sillä Pimun mielentila oli taas huono, eikä se pystynyt hyppäämään kunnolla vaan arpoi joka hyppyä. Mentiin sitten ilman rimoja, mikä vaikeutti taas mun rytmitystä tosi paljon, eikä mistään meinannut tulla mitään. Taitaa olla aika viimeisiä kertoja, kun viitsin enää kuluttaa rahojani mihinkään erikoiskoulutuksiin Pimun kanssa, ainakaan SDP:llä.

Sunnuntaina vietettiin Urhon pentueen pentupäivää Lempäälässä. Ensin tokoiltiin/aksattiin tallilla ja sen jälkeen siirryttiin Miikulle loppupäiväksi. Pimu sai tokoilla ruudun, tunnarin, liikkeestä istu ja noutojen verran. Olikin vissiin eka kerta, kun saatiin Miikun tekemä tunnari onnistumaan! Urho tokoili myös ruutua ja hyppyä. Tokojen jälkeen pentujen iskän omistaja Mila veti pennuille agitreenit ja mäkin pääsin vähän kokeilemaan aksaa Roihun kanssa. Mun olis tarkoitus ohjata sitä agirodun joukkuekisassa, joten ihan hyvä koittaa edes pari kertaa pohjille. Tein sen kanssa vain kaksi lyhyttä radanpätkää nollalla läpi, eikä mitään ongelmia. Ihanaa bc-terapiaa.

Ei kommentteja: