perjantai 31. toukokuuta 2013

Terapiakisailua

Eilen kisattiin Minnin kanssa Takkujen ilta/yökisoissa kaksi starttia. Kisat alkoi kuudelta ja kotona olin joskus klo 24. Onneksi sentään keli oli hyvä eikä satanut. Tuomarina oli Anne Huittinen, jonka radoilla (2011 SM-kisoja lukuunottamatta) en ole koskaan tehnyt millään koiralla nollaa! Nyt oli sit näytön paikka Minnillä.

Agiradalla aloitettiin ja maxeille se vaikutti melko kinkkiseltä, mutta minikoiran kanssa pääsi ahtaista väleistä paremmin. Ihan alussa sattui Minnille työtapaturma ja se tipahti keinun ylösmenolta. Ilmeisesti tuli vähän vinosti ja liukastui sitten. Pöh. Otettiin keinu siis uusiksi ja jatkettiin matkaa. Kepeille tultiin avokulmaan A:n ja muurin kautta ansaputken vierestä. Minni meni tosi superisti ja pujotti hienosti loppuun, jonne piti taas tehdä päällejuoksu, sillä matka jatkui keppien toiselle puolelle putkeen. Päädyn hyppykuvioissa Minni kolautti jotain rimaa ja jäin sitten hetkeksi ihmettelemään, että tuleeko se kunnolla vai oliko satuttanut itsensä. Pienen ihmettelyn ja himmailun jälkeen uskalsin jatkaa, joten jatkettiin matkaa maaliin asti hienosti. Harmillinen keinuhässäkkä, muuten olisi ollut nolla.

Toinen rata oli hyppäri ja sitä odotellessa tuli muutamaan kertaan mieleen, että pitäisikö vaan lähteä kotiin nukkumaan kun kellokin alkoi lähennellä kymmentä. Sain sinniteltyä hyppärin alkuun asti hereillä, joten ei muuta kuin radalle. Maxi-koirille se vaikutti taas hankalalta ja ahtaalta, mutta kädessävietävälle minille rata sopi hyvin. Nyt päätin vetää vaan rennosti ja saatiin kuin saatiinkin väännettyä nolla. Vähän hidas, mutta varma, niinkuin Minnillä yleensäkin. Sijoitus oli 5. Olipa taas kivaa kisata Minnin kanssa! Nyt parit treenit vielä ennen SM-kisoja, niin ollaan valmiita.

Ei kommentteja: