tiistai 28. toukokuuta 2013

Kertaustreenit

Sunnuntaina oli valkkuryhmäläisillä Niinu Linnan koulutus, jolta toisaalta odotin paljon, sillä Pimun kanssa en muistaakseni ole Niinun koulutuksessa koskaan ollut. Toisaalta taas koulutus oli SDP:llä, joten toivoin erityisen kiemuraista rataa, jotta Pimu kykenisi hyppäämään. Pieleen meni aika rankasti. Niinu veti meille saman tekniikkatreenin, joka me oltiin jo Teemun johdolla muutama viikko sitten huonolla menestyksellä treenattu. Viimeksihän jouduttiin ottamaan rimat pois, kun Pimu ei kyennyt menemään suoralla hyppyjä. Tällä kertaa koitettiin mini/medi-korkeuksilla, mutta eipä se edelleenkään kovin hyvin mennyt ja hypyt oli arpomista. Hyppääminen parani kyllä treenin edetessä, mutta matalilla rimoilla oma rytmittäminen oli taas ihan hanurista, enkä tiedä oliko tästä taaskaan meille mitään hyötyä. Pimun maksulliset erikoiskoulutukset taisi tältä vuodelta olla tässä.

Muuten päkäpaimenet vietti koko viikonlopun Miikulla, sillä mulla oli lauantaina menoa ja Jussikin oli reissussa. Urhohan siis edelleenkin kusee sisälle työpäivien aikana, joten ei yhtään viitsi enää viikonloppuisin pitää sitä pitkiä aikoja sisällä. Onneksi sillä on maailman paras kasvattaja, joka suostuu ottamaan idiootteja hoitoon. :) Nelli ja Minni sai siis harvinaista laatuaikaa ilman kiusanhenkiä ja intoutui jopa leikkimään leluilla lauantai-iltana. Urholla ja Pimullakin oli vissiin oikein tapahtumarikas visiitti, sillä sunnuntai-iltana oli kotona hyvin rauhallista.

Tänään korjaillaan sunnuntain agimasennusta Mouhiksella Pimun kanssa, mutta muita treenejä sillä ei taida ollakaan tällä viikolla, ellei sit innostuta tokoilemaan. Syytä kyllä olisi, sillä seuraava koe on jo muutaman viikon päästä. Torstaina on luvassa vielä astetta parempaa agiterapiaa kun pääsen kisaamaan Minnin kanssa Takuilla.

Ei kommentteja: