perjantai 3. toukokuuta 2013

Ulkokauden korkkaus

Eilen korkattiin Pimun kanssa agin ulkokausi valkkuryhmän treeneissä. Olipahan takkuista varsinkin ohjaajalla. Tuntui että eihän tuolla hiekassa pääse yhtään eteenpäin. Pimullakin keitti mukavasti yli, joten tuloksena pelkkää sählinkiä, mutta eipä siellä muillakaan koirakoilla kovin kehuttavasti mennyt. Ehkä tää tästä, kun totutaan taas olemaan ulkona.

Rata oli muunnelma jostain Oreniuksen treenistä, joten helpolla ei päästy. Ensin piti koittaa koko rata kisamaisesti. Me tehtiin vaan noin 5 hyllyä ja rimoja lenteli. Eräs myös sinkosi kerran putkeen sillä seurauksella, että jouduin pitämään tiukan puhuttelun. Että mä sitten vihaan tuota putkisinkoilua! Kisamaisen kierroksen jälkeen sai treenailla haluamiaan pätkiä. Nämä saatiin kyllä menemään lopulta ihan hienosti kun vähän hinkkailtiin. Loppuun vielä toinen kisamainen kierros, jolla päästiin vissiin joku kymmenisen estettä ihan ok, sitten alkoi sähläys ja lopulta loppui ohjaajan kunto. Jouduttiin menemään vielä uudestaan, mutta se yritys loppui sitten nelosesteelle, sillä olin kilometrin myöhässä pussilla, joten Pimu ampui sieltä suoraan jalkoihin ja lensin hienosti turvalleni kun yritin varoa koiraa. Seurauksena polvi verellä ja housut rikki, joten säälistä saatiin jättää treenit siihen, eikä tarvinnut enää yrittää uudelleen. Onneksi Pimulle ei käynyt mitään ja vain ohjaaja sai kärsiä huonon ohjauksensa seuraukset nahoissaan.

Nyt kesäkaudella Tamskilla alkaa taas jokaisen aivottoman bc:n toivelajin, flyballin, treenit. Aikaisempina vuosina treenit on olleet keskiviikkoisin, joten en ole päässyt kun koulutan keskiviikkona. No nyt otin koulutusvuoron vasta klo 20-21 että pääsisin edes tänä kesänä Pimun kanssa flyballiin, niin eikös ne treenit olekin nyt maanantaisin jolloin on Pimun toko. :( Näköjään tämä laji ei vaan sitten ole meille tarkoitettu, kun tänäkin kesänä jää treenit käymättä. Urho ja Jussi saa kyllä luvan mennä treenaamaan, onhan sinne nyt jonkun koiran meidän taloudesta päästävä. Potentiaalia lajiin löytyy varmasti kyllä Urholtakin.

Ei kommentteja: