keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Tunnarikin hajos

Nonni. Sinne meni sit viimeinenkin varmuus Pimun tunnarista. :( Treenailtiin eilen illalla Miikun kanssa tallilla, kun Mouhijärven aksat oli peruttu tällä viikolla. Tuli sitten tehtyä hieman liian vaikea tunnari, joten päästäänpä korjailemaan nyt sitäkin.

Pimu aloitti seuraamisilla lelupalkalla Miikun häiriköidessä. Tällaista ehdottomasti täytyy tehdä nyt enemmänkin. Sitten se tunari, jossa haettiin vaikeutta ylimääräisillä kapuloilla. Tehtiin kisamaisesti, mutta laitettiin kaikki mulla mukanaolleet kapulat kehiin, eli olisko ollut about 10-15? Pimu ei vaan löytänyt omaa ja palautui takaisin mun vierelle. Muutaman kerran lähetin uudelleen ja menin vielä lähemmäksikin auttamaan, mutta ei vaan löytynyt. :( Luovutettiin sitten ja tehtiin vaan yksi helppo oman piilotus. Pöh!

Sitten ruutu ihan jees ja vielä kaukoja loppuun. Ensin pieni hinkkaus läheltä ja sitten ylipitkältä matkalta M-I-S ja vapautus palkalle. Pystyi tekemään, jes!

Urho oli myös mukana, joten sekin "joutui" kehiin. Tehtiin kosketusalustaa, ruutua, sivulletuloa, hyppyä, luoksetuloa ja siivekkeen kiertämistä. Oli erittäin pätevää touhua jälleen kerran. Treenatessa se on kyllä varsin mukava eläin, arkielämässä ei niinkään. Eilen oli taas kehitetty ihan uusia tuhoja, mm. kaiveltu jämäkoiratavarakaapista joku palkinnoksi saatu koirankeksipaketti ja vedetty naamariin. Tästä syystä sitten oli iskenyt isompi hätä ja tuloksena haisevat löysät kasat. Mitähän seuraavaksi?

Ei kommentteja: