keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Huiput aksat

Taas eilen Pimu loisti Mouhis-treeneissä. Vitsit, että niistä treeneistä tulee aina niin hyvä mieli, vaikka vähän ahdistaakin lähteä illalla ajelemaan Porintielle, kun siellä on niin pimeääkin ja hirviä liikkeellä. Rata oli 25 estettä, mutta tutustuin taas vaan noin 20 ekaan esteeseen. Yllärinä päästiin lopulta 22 esteelle asti, ei tosin ihan nollana alusta, mutta kahdessa 11 esteen pätkässä.

Kepit oli hankalasti kohti ei mitään, joten siinä tuli ekalla kierroksella suuria vaikeuksia, kun viimeinen väli tuli helposti oikaistua. Kävin jopa Pimua vähän sörkkimässä siellä lopussa, ja sehän veti vähän paineeseenkin sitten itsensä. Onneksi saatiin loppupalkan avulla tehtyä kerran onnistuneesti ja päästiin sitten jatkamaan.

Toisella kierroksella lähdettiin alusta ja päästiin 11 estettä, kunnes rima alas ja homma seis. Jatkettiin tästä sitten loppuun ja päästiin esteelle 22, joka oli kepit 90 asteen avokulmaan ja sehän meni sinne oikein! Huippua! Pikkuinen oli niin hieno! Jopa alun kuvio, jossa joutui pakkovalssilta lähtemään tosi aikaisin, jotta ehti persjättää 3-4 esteiden väliin, onnistui joka kerta ihan huipusti.

Kauhea kisakuume, kun meillä menee nyt niin hyvin! Kontakteihin ja lähtöihin en tosin ole vieläkään ihan tyytyväinen, mutta kyllä näillä nyt jo kisoihin voisi mennä. Kontakteja en ole juurikaan treeneissä palkkaillut, joten sinänsä uskon, että ne toimii kisoissakin. Lähdöt on parantuneet huomattavasti. Kyllä se edelleen kyttää, mutta pystyy olemaan jo paikoillaan melkein aina.

Urho oli Mouhiksella mukana turistina, eli sai vahtia autoa treenien ajan. Ja kyllä se vahtikin. Kauhea möykkä vaan päälle heti jos joku liikkui auton lähellä. Huoh.

Ei kommentteja: