tiistai 13. marraskuuta 2012

Kaukot on rikki

Eilen tokoiltiin Pimun kanssa tallilla tavoitteellisten seurassa ja päätin vetäistä koko VOI-luokan läpi palkatta samassa järjestyksessä kuin kokeessa, ja tutkailla miten tunnari ja kaukot luonnistuu.

Yleishäröilyllä (=kaikki treenaa yhtäaikaa jotain pientä) kuitenkin aloitettiin ja me tehtiin sen aikana lähinnä vaan siirtymisiä paikasta toiseen. Tein aina jonkun pienen liikkeen, esim. maahanmenon ja sitten kehuin/palkkasin siitä ja siirryttiin seuraavaan suorituspaikkaan. Pari kertaa se lipesi siirtymissä haahuilemaan ja sitten tein niin, että käänsin sille selän ja jäin odottelemaan, että se hakee itse kontaktia. Siinäpä sitten sai haahuilla ihan keskenään, mutta nopeasti kyllä huomasi, etten mä ollut enää yhtään mukana sen puuhissa ja palautui lähistölle. Jonkin verran sitä siis vielä kiinnostaa tehdä hommia mun kanssa.

Sitten paikallamakuu 3min. Oltiin aidan takana piilossa, joten pääsin tarkkailemaan sieltä hyvin tilannetta. Nyt makasi ihan rauhassa koko ajan, eikä häröillyt mitään. Pään laski melko alussa jo maahan, mutta ei veivannut sitäkään muuten.

Pimun vuoro oli toiseksi viimeisenä, joten se joutui odottelemaan melko kauan autossa. Hain sen vasta vähän ennen, riehutin lelulla ja sitten kehään. En halunnut liikkurointia (paitsi tunnarissa) ja pyysin muita vaan häröilemään kentän liepeillä ja käskyttävän mitä sattuu aina väliin.

Seuraaminen oli nyt ihan superia johtuen ilmeisesti hyvästä virittelystä. Liikkeestä istuminen, luoksetulo, ruutu, hyppynouto ja metalli meni myös hyvin. Jopa parempaa sarjaa tehtiin kuin kokeessa. Sitten tunariin. Pyysin kapulat rinkiin ja oma ylös niin kuin kokeessa. Ihan kympin tunnarinhan se nyt sitten teki, joten ei se ainakaan kokonaan ole hajonnut.

Sitten vielä kaukot, joiden aikana sattui juuri piiiitkä juna menemään ohi ja oltiin vielä radan puolella. Pimu oli ihan luimussa ja teki tooodella huonosti. Maasta istumaan taas ok, mutta siitä seisomaan ehkä kolmannella käskyllä. Maahan ok ja siitä istumaan, mutta taas jumitti istu-seiso-vaihto. Miljoona lisäkäskyä, mutta tekipähän kaikki vaihdot lopulta. Nää on siis oikeestikin nyt rikki, tai ei ainakaan kestä yhtään häiriötä. :(

Kotona oli vielä pakko tehdä kaukot kertaalleen, joten Pimu eteiseen ja itse menin keittiön ikkunaan melkein kiinni, niin saatiin sopiva etäisyys. Nyt teki kunnolla kaikki vaihdot oikein, joten näköjään se on vaan häiriöstä nyt kiinni.

Ei kommentteja: