keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Pientä aksaa

Koska Pimu on vielä agista tauolla eikä päästy Mouhiksen treeneihin, varasin tiistai-illalle SDP:ltä vuoron Priimalle ja Urholle. Tarkoituksena oli taas hinkata Urhon kanssa hyppyjen suorittamista ilman näkyvää lelua ja Priimalle hyvän mielen vauhdikasta agiepävarmuudenpoistotreeniä. Hyvin onnistui molemmat.

Urho ensin. Otin sille nyt palkaksi Miikulta pentumiittingissä saadun pikkupalleron (onkohan se nyt cuz) ja sehän osoittautuikin oikein mieleiseksi. Aloitettiin yhdellä hypyllä ja käskin Urhon hypätä aina kun sen focus kääntyi esteelle, eikä muhun. Hyvin alkoi tajuta ja saatiin tehtyä sama jo kahdellakin hypyllä ilman että välissä ryysittiin ohjaajan päälle. Olisko vihdoin joku lamppu syttynyt? Parhaimmillaan päästiin kolme hyppyä ilman lelua, huippua edistystä! Tehtiin myös mustaa putkea takanaleikaten, joka olikin pienelle pojalle vähän hankalaa. Tämä putkihan mahdollisesti myös syö pieniä cavaliereja, joten ei mikään ihme. Toisella kiekalla tehtiin puomin alastulolla 2on2offia muuten ihan jees, mutta vapautussanaa ei ole edelleenkään täysin sisäistetty.

Pikku-Priima kiihtyi Urhon treenien aikana ihan mielettömästi kun Urho vingutteli palleroansa ja oli tositosi kiinnostunut lelusta, joten palkkailin sitä sitten sillä samalla. Tehtiin ensin ihan suoraviivaista rataa ja nyt oli ihan mukavasti vauhtia. Sitten treenailtiin vastakäännöksiä, jotka oli aluksi vähän ihmeellisiä pienen bordercollien mielestä ja rima kolisi, mutta alkoi sujua jo ihan kivasti. Treenattiin myös erikseen 2on2offia A:lla ja erityisesti vapautussanaa, joka on Priimallakin vähän vielä hakusessa ja vapautuu milloin mistäkin liikkeestä.

Priima pääsee tänään vielä tuuraamaan Minniä tallille ja taidanpa ottaa Pro:nkin reissuun mukaan, että sekin pääsee välillä vähän haistelemaan kotikuntansa hajuja. Molemmat on kyllä olleet erittäin reippaita ja helppoja hoitolapsia. Hihnassa nämä maalaistollot ei tosin osaa tehdä tarpeitaan, mutta onneksi on aidattu piha ja metsää lähellä. Pimukin lämpeni jo Priimalle ja suostui eilen leikkimään sen kanssa metsälenkillä. Pro:lle sen pitää vielä vähän irvistellä, varsinkin kun Pro yrittää kovasti mielistellä Pimua. Pro on kyllä sellainen sohvamönkijä, että siinä jää cavalieritkin kakkoseksi tai varsinkin alle kun eräs möngertää syliin. Ihme kyllä Minni ei ole vielä hermostunut sille vaan lähinnä vaan väistää kun sohvaeläin mönkii yli.

Ei kommentteja: