torstai 14. helmikuuta 2013

Lisää saikkua

Urho päätti sitten aiheuttaa Pimulle vähän lisää saikkua. :( Maanantaina oltiin tavoitteellisten tokotreenien jälkeen radan varressa lenkillä ja Urho juoksi Pimua päin sillä seurauksella, että Pimu jäi hetkeksi paikoilleen huutamaan. Pimu pääsi siitä kuitenkin jonkin ajan päästä itse kävelemään, eikä enää kotona kopeloitaessa aristanut mitään, mutta varmuuden vuoksi Miikku hieroi sen heti tiistaina ja jumisssahan se oli koko koira. Tämän viikon agit peruuntui sitten siinä samalla ja mahdollisesti ensi viikonkin, sillä täytyy hieroa se vielä uudestaan. Olin ehkä jokseenkin raivoissani Urholle tapauksen jälkeen, mutta todennäköisesti se ei oppinut taaskaan mitään ja seuraavalla metsälenkillä yrittää samaa. Pimua päin juokseminen on vaan niin hienoa! Tästä lähtien tuollaisesta pääsee kyllä perkeleiden saattelemana saman tien hihnaan loppulenkin ajaksi.

Maanantain tokot meni Pimulta ihan hienosti. Tehtiin vaan pieniä hinkkauksia ja tunnari. Tunnarissa kapulat ympyrässä ja oma ylhäällä. Merkkasi heti oman, mutta lähti haistelemaan muita ja käytti ainakin kaksi kapulaa suussa ennen kuin toi oman. Pöh. Tehtiin myös ruudun loppuosa ja kaukoja läheltä. Toisella kierroksella luoksetulon stoppeja putken kautta ja siirtymisiä liikkeiden aloituspaikoille nätisti. Paikallamakuukin tehtiin ja muuten hyvin, mutta nousi istumaan kun palasin sen viereen.

Keskiviikkona Urho pääsi taas tuuraamaan Minniä, sillä Minni tuuraa sitten taasen Pimua valkkutreeneissä torstaina. Tein Urhon kanssa radan alkua (5 estettä) ensin pätkissä ja sitten vielä kokonaan ja se meni sen! 5 estettä putkeen, wuhuu! :D Lähtö tapahtui pakkovalssilla, joten sitä treenattiin pari kertaa erikseen ja hienosti pieni heti tajusi tulla käteen. Putkeen piti heittää aika kaukaa ja lähteä itse rynnimään jatkoon, joten sitäkin tehtiin vähän erikseen. Putken jälkeen oli kaksi hyppyä melko suorassa linjassa ja se haki nekin ihan itse vaikka mä juoksin vierellä. Tehtiin myös A:n alastulolla 2on2offia ja vapautussanan kuuntelua. Hyvin alkaa tämäkin sujua. Mä ehkä kohta ryövään Urhon itselleni agikoiraksi. ;)

Ei kommentteja: