maanantai 11. helmikuuta 2013

Jokaiselle jotakin

Minnille aksaa, Priimalle aksaa, Pimulle hakua, tokoa ja aksaa, Urpolle hakua ja tokoa. Vain Nelli jäi tänäkin viikonloppuna ihan ilman treeniä. Karua eläkeläisen elämää. :( Pääsi se sentään eilen vähän juoksentelemaan kaksin Minnin kanssa meidän lähimetsään, mutta sekin lenkki loppui turhan lyhyeen kun cavalierit muuttuivat hangessa lumipalleroiksi.

Viime perjantaina mulla oli koulutusvuoro agivalkun kouluttamassa ryhmässä, mutta Jussi ystävällisesti meni tuuraamaan mua Urhon pentutokoon ja Levekin treeneihin. Kuulemma ihan jees oli mennyt, mutta ihan vielä en saanut Urhon toko-vastuuta vieritettyä takaisin Jussille. Illalla nappasin vielä Priiman meille taas yökylään.

Lauantaina sitten Priiman ja Minnin kanssa YLÖKKin agiwars-epiksiin. Tällä kertaa olin jopa ajoissa paikalla ja varmistin etukäteen, että kaikki möllit tutustuu samaan aikaan, joten en edes myöhästynyt rataantutustumisesta. Möllien rata sisälsi pelkkiä hyppyjä ja putkia, joten se oli pieni pettymys. Muutamaan kohtaan suunnittelin vastakäännöksen, mutta enpä muista tuliko niitä edes toteutettua radalla vai mentiinkö ihan perusohjaamalla. Priima oli taas hieman epävarma hallissa, eikä oikein pystynyt leikkimäänkään siinä ahtaudessa, joten vauhtia ei juuri ollut. Rata meni kuitenkin melko jees, alussa tuli pieni moka kun olin liian edellä ja sain sen kiertämään hypyn. Muuten Priima meni just niin kuin näytettiin, joten yhdellä mokalla maaliin. Maalissa heitin pinkin pallon palkaksi ja siinä vaiheessa Priima pystyi jo vähän vinguttelemaan sitä. Oikeasti se meidän moka olisi ollut hylly, koska Priima livahti hypyn alta, mutta kuulemma meidän tuloksissa oli vain vitonen siitä ja sijoitus ilmeisesti 5.

Kisaavien rata oli sitten vähän hankalampi ja koiraa piti parissa kohtaa ihan tosissaan kuljettaa näpeissä ansaesteiden ohi. Kontakteista oli A ja keinu. En ilmoittanut Priimaa, koska se ei edelleenkään pystynyt rentoutumaan hallissa kunnolla, joten menin vain Minnin kanssa. Minni meni ihan normityyliin ja teki perusvarman nollan. Ihan huippunopeutta ei kyllä menty senkään kanssa, mutta aika riitti 2. sijaan. Vielä olisi yksi osakilpailu jäljellä ja Minnillä lienee ihan hyvät asemat päästä palkinnoille cupissa.

Illalla vielä tallille tokoilemaan Pimun ja Urhon kanssa. Pimu teki VOIVOI-luokkaa. Liikkeestä istuminen ja tunnari kisamaisesti ja ihan ok. Pientä seuraamista tehtiin myös, mutta keuli aika pahasti. Sinänsä positiivinen ongelma, sillä kokeessa jätättää aina. Tehtiin myös vähän kaukoja ja loppuun ruutu pitkältä matkalta kun saatiin väliaita avattua. Noin 10m lähetyspaikasta vasempaan sattui lojumaan yksi merkkitötsä ja jotenkin kummasti Pimu lähti sinne tekemään merkkiä joka kerta kun lähetin ruutuun. :D Lopulta loppui huumori ja keräsin tötsän pois. Sitten löytyi ruutukin ihan kerrasta, mutta olipahan outoa.

Urho teki taas vaihteeksi perusasentoa. Se on vaan niin vaikeeta kun koira on ihan väärän kokoinen. Mun kädet on tottuneet palkkaamaan Pimun korkeudelle. :D Tehtiin myös hyppyä ja ruutua tosi pitkältä sekä lelulla että kosketusalustalla.

Sunnuntaina loppui Pimun agisaikku kun treenailtiin Pro Canisilla yhden perutun treenikerran korvaavat treenit. Sujui ihan odotetusti, eli reikä päässä ja siivekkeet kaulassa ensimmäinen kierros. :D Toisella sitten vähän rauhotuttiin ja saatiin mentyä ihan nättejäkin pätkiä. A:n kontakti oli unohdettu ihan täysin, mutta keinun teki oikein nätisti joka kerta. Tästä tää taas lähtee!

Ei kommentteja: