keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Joulutaukoa

Melko hiljaista on ollut treenirintamalla. Itse olin suunnilleen koko joulun kipeenä, nyt alkaa vähitellen jo olo tuntumaan normaalilta. Tokoiluja päästiin kuitenkin hieman tekemään tänä aikana ja viime lauantaina käytiin vähän jo aksaamassakin. Joululomalla tehtiin myös yhdet viestitreenit pitkästä aikaa ja hyvin onnistui kaikki pätkät. Ei jaksettu treenata koiria erikseen, joten tehtiin sitten ryhmätreenit, joissa Urho meni ensin ja Pimu juoksi sitten muutaman minuutin päästä perässä.

Uuden vuoden juhlinnat sujui rauhallisissa merkeissä, paettiin taas perinteisesti anoppilaan. Siellä näkyi hyvin vähän raketteja, mutta ääniä kuului kuitenkin. Urhon kanssa päädyttiin sitten ramppaamaan ulkona ihan normityyliin koko ilta, se kun ei rakettien ääniä noteerannut mitenkään ja oli normitapaansa koko ajan pyytämässä ulos. Nelli, Minni ja Pimu tyytyi varmuuden vuoksi huilailemaan sisällä, ne kun osaa pidätellä vähän paremmin kuin tuo yksi sisäsiisteysvammainen. Yhden aikaan yöllä loppui sitten rakettien äänet kokonaan, joten päästiin käymään kunnolla lenkillä koko lauman kanssa.

Vähitellen tällä ja ensi viikolla päästään taas normitreenauksen makuun ja yhdet agikisatkin on suunnitelmissa Pimulle ja Minnille tässä kuussa.


Ei kommentteja: