perjantai 11. tammikuuta 2013

Hyvän mielen agia taas

Eilen valkkutreeneissä oli teemana rääkki ja Tommi järkkäsi meille joukkuekisan, jossa voittajille luvassa karkkia, hävinneille punnerruksia. Melkein jo meinasin pyytää etukäteen meidän joukkuelaisilta anteeksi, että jouduttiin Pimun kanssa heidän joukkueeseen, mutta eipä me niin paskasti sitten loppupeleissä mentykään. Tai Pimu meni hyvin, itse mokailin.

Rata oli 19 estettä ja alkoi meille vaikeasti hyppy, pituus, okseri. Pimu ei ole okseria hypännyt sen kerran jälkeen kun se paineistui siitä pahasti. Hieman siis jännitti miten käy ja päätin vetää ihan reilulla vedätyksellä ja iloisella ilmeellä vaikka hieman kolisisikin. Ja kyllähän kolisi. Eka rima alas, pituus alas ja okserin hyppäsi ihan keskelle. Ei muuta kuin iloisella naamalla rataa eteenpäin, mutta sitten hyllytettiin ihan tyhmään kohtaan, jossa tultiin suoraan hypyltä putkeen. Pimu vaan sinkosi taas mun pään käännöstä putken väärään päähän. Nää on niin ärsyttäviä! Loppuradalla varoi hyppyjä ja pari rimaa tuli huonojen hyppyjen seurauksena alas. Alun epävarmuus siis aiheutti sen verran painetta.

Koska kumpikaan joukkue ei onnistunut saamaan tulosta, kisa päätettiin uusia. Nyt hyppyytin kerran ennen meidän vuoroa okserin ja palkkasin nameilla. Muutenkin palkkasin tällä kertaa pitkästä aikaa pelkästään nameilla, kun en jaksanut viritellä treenitaskua päälle eikä Pimun mahtikokoinen lelu mahdu fleecen taskuun. Nyt toisella yrityksellä rata meni tosi hyvin! Okserikin pysyi ja kaikki muutkin rimat (60cm). Itse vaan sähläsin kepeiltä virheen ja yhden kiellon hypyltä. Kympillä kuitenkin maaliin ja se on hieno suoritus! Lopulta meidän joukkue kuitenkin hävisi, kun toiset veteli vaan nollia, niin jouduttiin punnertamaan.

Lopuksi sai hinkkailla pieniä pätkiä radalta ja onnistuneista suorituksista sai karkkia. Vedin ensin sen pätkän, jossa kisassa sain aikaiseksi virheet ja sitten hinkkailtiin A:n jälkeisiä hyppyjä. A oli kyllä tosi paska joka kerta. Sieltä lähdettiin vinoon, joten Pimukin tuli joka kerta vinoon ja jopa varasti sieltä. Etupalkalla sain sen suoraan, mutta olipahan säätöä.

Ei kommentteja: