perjantai 18. tammikuuta 2013

Tokoa ja cava-aksaa

Maanantaina tokoiltiin Pimun kanssa taas tallilla. Tehtiin puolella kentällä ja kaksi kierrosta/koirakko. Tehtiin muistaakseni hidasta seuraamista, merkkiä ohjatun kapulat hämynä, luoksetulon stoppeja, paikallaistumista, tunnari ja kaukoja. Merkki onnasi nyt hyvin, vaikka kapulat vietiin hämyksi. Tunnari myös super. Kaukoissa tein M-S ja I-S -vaihtoja takapalkalla ja S-I-vaihtoa niin, että Pimu joutui peruuttamaan etuassut laudan yli. Hyvin alkoi kaikki toimia.

Paikallaolot viimeiseksi ja makuu taas hyvin. Nyt onnasi istuminenkin, sillä tehtiin sopivan lyhyt. Tosin olin näkevinäni, että toinen etutassu liikkui juuri kun palasin piilosta, eli oli vissiin juuri aikeissa mennä maahan. Oltiin myös nyt omalla vuorolla treenattu tätä. Tiistain ProCanis-treenit oli peruttu ja keskiviikkona käytiin Miikulla hieronnassa, joten Pimun viikon treenit oli sit siinä.

Torstaina otin Minnin tuuraamaan valkkutreeneihin, joissa teemana tekniikka. Treenattiin erilaisia keppikulmia, mikä olikin Minnille erityisen hyödyllistä. Varsinkin kun viikonlopun epiksissä oli niin paha keppiongelma. Nyt ei ongelmia ollut vaan pujoteltiin ihan pätevästi. Sain koitettua kaikenlaisia kikkailuja sekä keppien alkuun että loppuun ja melkein kaikki onnasi. Ainoastaan tosi jyrkkä takanaleikkaus ei onnannut, vaan Minni lopetti kesken. Se vaan edelleen tarvii mun liikkeen siihen rinnalle, että pujottaa loppuun asti. Kahden hypyn tiukka välistäveto oli myös melkein ylivoimaista, en näköjään enää osaa ohjata pikkukoiralla tuollaista.

Viikonloppuna sit kisaillaan pitkästä aikaa!

Ei kommentteja: