keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Ei painetta

Mouhistreenit kaiken korjaa! Viikonlopun paineista ei ollut enää tietoakaan kun treenattiin eilen Mouhijärvellä. Mietin jo muutamaan otteeseen, että olisinko myynyt vuoroni eteenpäin, mutta päätin kuitenkin lähteä treeneihin Pimun kanssa edes koittamaan mikä mielentila sillä on. Kyllä kannatti lähteä. Pimu oli heti alusta asti ihan normaali, eikä arponut enää yhtään mitään. Hyppäsi siis ihan normaalisti ja silti keskittyi hyvin, eikä rimat lennellyt. Huippuhienoa!

Radalla oli vähän samankaltainen alku kuin viime viikolla, jossa piti tökkäistä koira kakkoshypylle tositosi ajoissa ja lähteä itse menemään. Tätä hinkattiin taas jonkin aikaa, kun en vaan millään saanut tehtyä sitä ajoissa. Keppikulma oli hankala, tultiin putkesta täysiä umpikulmaan, eikä ollut tilaa yhtään linjata koiraa paremmin kepeille. Pimu ryysi tylysti vaan ohi, joten ainoa keino oli rynniä itse myös täpöt kepeille törkkäämään. Lisäksi oli yllättäviä hankaluuksia saksalaisen kanssa, se tehtiin Pimun kankeampaan suuntaan, joten helposti ryysi koko esteen ohi eikä malttanut hypätä. Tosin se tehtiin sellaisella hypyllä, jossa ei ollut siivekkeitä, joten itsekin olin vähän hukassa sijoittautumisen kanssa. Muuten erittäin jees treenit ja ennen kaikkea mielentila!

Maanantai-tokoissa jatkettiin lauantain pohjalta merkin ja ohjatun treenausta. Lisäksi tein luoksetulon stoppeja, VOI-ruudun, hyppynoudon ja kaukoja. Hyppynoudossa sain ekaa  kertaa ikinä Pimun palauttamaan kapulan hypyn ohi, kun heitin kapulan ihan vinoon ruutuun ja se lähti sieltä tulemaan takaisin samaa linjaa, mitä oli hetkeä aikaisemmin juossut ruutuun. Korjailtiin tätä sitten ja toisella yhtä huonolla heitolla palautui kapulakin hypyn kautta.

Ei kommentteja: