perjantai 7. joulukuuta 2012

Epiksissä

Eilen käväistiin katsastamassa Ylökkin tämän talven treenihalli epistelyiden merkeissä. Ihan ok paikka muuten kun oli lämmitetty, mutta pohja oli mun (ja Pimun) makuun vähän turhan kova. Mukana menossa siis Pimu ja Minni, jotka molemmat osallistui kisaavien radalle. Rata oli melko kiemurainen, eikä suureksi harmiksi sisältänyt A.n lisäksi muita kontakteja. Pöh. Puomia kun erityisesti oli tarkoitus päästä treenaamaan.

Minnin vuoro oli eka ja se tempaisikin ihan kivan nollan, jolla sijoituttiin toiseksi, joten suklaatakin saatiin. Ehkäpä siis joudun sen kanssa käymään tämän Agiwars-cupin loputkin osakilpailut, jos vaikka pärjättäisiin niissäkin.

Pimulle otin varmuuden vuoksi kaksi starttia, kun tarkoituksena oli palkata kontaktit. No, eipä siellä sitten ollut kontakteista kuin se A, jossa ei ole ongelmia, niin vähän muuttui suunnitelmat ja lähdettiin vaan tekemään koko rataa kisamaisesti. Ekalla yrityksellä heti eka rima alas ja neloshypyn jälkeen väärä putkensuu, eli ei kovin pitkälle päästy. :D Kepit kuitenkin avokulmaan tosi hienosti, eikä siellä ehkä tullut kuin yksi rima tuon ekan lisäksi alas. Toisella yrityksellä päästiin kakkoshypylle asti, josta rima alas. Lisäksi lipesi A:lta härkkimisellä pois, joten palautin siihen -> hyl. Loppurata meni muistaakseni ihan ok, mutta saapa nähdä viitsiikö Pimun kanssa tuolla alustalla kisata toiste.

Keskiviikkona mulla oli Urpon kanssa vähän touhuiluja, kun se oli mukana kun koulutin omaa agiryhmääni, josta oli vain kaksi koirakkoa paikalla. Se pääsikin sitten tekemään pikkuisen fokusointitreenejä yhdellä hypyllä ja juoksemaan vähän putkeen. Muun ajan se mukavasti raivosi metallihäkissä. Mun ryhmän jälkeen on Miikun vetämä tokoryhmä, ja koska siellä ei ollut kuin yksi koirakko paikalla, Miikku "pakotti" mut jäämään Urpon kanssa tokoilemaan. Tehtiin hyppyä, perusasentoa, kosketusalustaa, noutoa ja luoksetuloa. Ihan kivasti se pystyi keskittymään, vaikka hallissa oli samaan aikaan vieras koira.

Ei kommentteja: