tiistai 31. heinäkuuta 2012

Rokotuksilla

Eilen käytiin Urho-pojan kanssa ekoilla rokotuksilla. Pikkuinen oli tyypilliseen tapaansa hyvin reipas ja jakeli pusuja henkilökunnalle ahkerasti. Pöydällä vähän jänskätti, mutta piikkiä ei edes huomannut kun tungin nameja naamariin. Puntari näytti 7,8kg ja kotona mitattiin vielä epävirallisesti korkeudeksi 38cm.

Pimun kanssa treenailtiin eilen Koirakoutsilla. Tehtiin hyppynouto ja luoksetulo kisatyyliin ja häiriötreeniä seuraamiseen. Itsekseni hinkkailin kaukoja ja kapulan tuomista perusasentoon. Ihan ok meni kaikki.

Nellin viimeisimmät sairauskertomukset on vielä päivittämättä tänne, joten tässä tulee. Siltä otettiin viime viikon maanantaina koepala nielusta ja tuloskin tuli jo viime pe. Cavaliereille yleisestä granuloomasta on kyse, joten kortisonikuuri aloitettiin lauantaina ja se kestää kuukauden. Nelli syö nyt Prednisolon-kortisonia, joka on ainakin Casper-cavalle sopinut hyvin, eikä aiheuttanut pahoja sivuvaikutuksia. Hieman normaalia vaisumpi ja syrjäänvetäytyvä se on ollut, joten oon varmuudeksi antanut kipulääkettä. En sitten tiedä paljonko sen lonkat sitä vaivaa tällä hetkellä, sillä en ole antanut sille nivelvalmisteita+öljyjä sen jälkeen kun sillä todettiin keväällä haimatulehdus ja jouduttiin siirtymään erikoisruokaan. Sen jälkeenhän sillä epäiltiin vielä IBD-suolistosairautta ja siirryttiin entistä tiukempaan erikoisruokaan, eikä sille periaatteessa saisi antaa mitään ylimääräistä. Välillä se on edelleen oksennellut, mutta se voi johtua granuloomastakin. Täytyy kysellä tästä ruokahommastakin kun seuraavan kerran mennään lekuriin kuukauden päästä. Olisi kyllä hienoa vaihtaa se takaisin barffille ja heivata nappulat mäkeen.

Ei kommentteja: