keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Pientä kisatreeniä

Käytiin eilen Jussin kanssa katsastamassa piirinmestaruustokojen kisapaikka ja sehän vaikuttikin ihan kivalta kentältä vain reilun viiden minuutin ajomatkan päässä meiltä. Iso kenttä eikä siellä ollut ketään arki-iltana, joten siellä voisi tokoilla useamminkin. Pimulle tehtiin eka ruutu. Virittelyissä katsoi ihan vikasuuntiin, joten olin ihan varma, että ei löydä, mutta löytyi hienosti!! Tosin taas nousi ylös kun lähdin kävelemään, joten kävelin sitten ihan kunnon matkat ennen kuin kävin palkkaamassa ruudussa. Toisella yrityksellä jäi paremmin maahan ja kesti siellä koko ajan. Siitä hyvästä sai sitten ruutuun kissanruokapurkin. Sitten tehtiin vähän stoppeja ja ihan pikkuisia parin asekeleen seuraamisia. Loppuun vielä metallinouto, josta myös sai kissanruokapalkan. Kissanruoalla pystyy kyllä korjaamaan asian kuin asian. :)

Urho oli mukana, joten sekin sai tehdä. Ensin ihan vaan leikittiin ja sitten Jussi teki sen kanssa istumista ja maahanmenoa. Loppuun vielä luoksetuloja. Hyvin pystyi pikkuinen keskittymään alkuihmetyksen jälkeen.

Eilen Urho vihdoin ja viimein pääsi pari kertaa kinkeämään itsensä sohvalle. Hypätä se ei osaa, joten homma hoituu kiipeämällä. :D Illalla se ei tosin enää osannut sitäkään, vaikka yritys oli kova, joten yön sai pikkukoirat nukkua rauhassa sohvalla. Ensimmäiset vesikuppipelleilyt koettiin myös eilen illalla ja Urho sai siitä sellaisen läksytyksen, että toivottavasti ei kokeile uudelleen. Otti siis vesikupin ihan hampaisiinsa ja lähti roudailemaan. Tätä on vähän odoteltukin, sillä Pimu harrasti ihan samaa pienenä. Ellei Urho nyt uskonut kerrasta, täytyy taas vaihtaa kuppi sen verran järeään, ettei ihan heti liiku. Pikkukoirat saa vaan paremmin juotua tuosta kevyemmästä, joten siksi se on ollut käytössä.

Ei kommentteja: