keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Urpo-treeniä

Tänäänkin käytiin pikaisesti tallilla. Pimulle oli luvassa vain hyvän mielen pikatreeni, joten Urhokin pääsi tekemään oikein kunnolla.

Pimu aloitti. Kentällä oli agiesteet levällään, enkä jaksanut siirtää kaikkia, joten raivasin sivuun vaan sellaisen tilan, jossa pystyi tekemään ruudun. Ensin muutaman askeleen seuraamisia, joista superpalkka ja bileet. Seuraaminen on mennyt niin huonoksi (Pimua ahdistaa olla lähellä), että kokeeseen asti tehdään nyt vain tällaista. Sitten ruutuun. Ei löytänyt ruutua virittelyillä, katseli vain agiesteitä. Päätin kuitenkin lähettää ja eihän se mennyt, vaan ampaisi esteille ja suoritti pituuden. :D Mentiin sitten vähän lähemmäksi ja sitten alkoi jo katsella ruudun suuntaan ja menikin tosi hyvin alustalle kun lähetin. Otettiin vielä yksi toisto sieltä kaukaa, josta ensin yritettiin, ja nyt meni ihan loistavasti vilkuilematta suoraan alustalle. Siihen lopetettiin. Tehtiin vielä metallinouto, joka onnasi hyvin, joten siitä myös superbileet. Piilotin oman tunnarikapulan agirojujen sekaan ja otettiin yksi toisto sieltä. Palautui hienosti sivulle, joten tästäkin juhlittiin kunnolla. Loppuun vielä kepitystä ja kontakteja, ihan huipputoistoja jopa kepeilläkin, joten olipahan nämä treenit yhtä juhlaa.

Sitten Urho tai siis Urpo se mun suussa edelleenkin on. Katsotaan josko sitten pystyn sanomaan sitä omalla nimellään, kun sille kasvaa aivot. Oikeasti se oli kyllä melkoisen pätevä pentunen tänään. Ajattelin ensin, että tuskin se mun kanssa suostuu mitään tekemään, kun kotonakin vaan aina kiellän ja komennan sitä kun menee hermot, mutta sehän oli ihan innoissaan ja kulki mun perässä koko ajan. Lelutkin palautui hienosti mulle käteen, vaikka olin ihan varma, että se leikkii vaan itsekseen. Aloin opettaa sille kosketusalustaa ja sehän hoksasi sen tosi nopeasti. Tehtiin myös siivekkeiden välistä juoksemista ja takaakiertoa aloiteltiin myös. Lopuksi mentiin putkeeen tosi hienosti. Sen pystyi jo ihan lähettämään sinne, eikä tarvittu mitään houkutteluja. Taitava pentunen. <3 Ehkä tämä tästä pikku hiljaa lähtee, vaikka tällä hetkellä mun motivaatio riittää tasan vaan Pimun tokoiluihin. Munhan siis olis tarkoitus jossain vaiheessa tehdä Urhosta TVA (Jussi hoitaa muut lajit), mutta katotaan nyt koska jaksan aloittaa tokoilut sen kanssa. Odotelllaan niitä aivoja nyt jonkin aikaa vielä.

Ennen ja jälkeen treenien kuljeskeltiin tallin pihamaastossa ja vähän pidemmälläkin kun treenailtiin hihnassa kävelyä. Hienosti Urponen käppäili Pimun perässä, vaikka välillä vähän jänskättikin kaiken maailman trukit ym. laitteet, mitä siellä pyöri.

Ei kommentteja: