perjantai 27. heinäkuuta 2012

Ravistettava ennen käyttöä

Eilen valkkutreeneissä oli teemana rata, ja mentiinkin sitten SM-kisojen maxien hyppäriä pienellä muuntelulla, että saatiin A:kin mukaan. Ekan yrityksen tein kisanomaisesti ja päästiinkin ehkä 15 virheellä maaliin. En ole ihan varma montako söhläystä tehtiin kepeillä, mutta ainakin kaksi ja yksi rima alas. Sitten hinkattiin. Alkua koitettiin parilla eri tavalla ja pääasiassa hinkattiin kepeille menoa. Oli taas niiiiin vaikeeta saada Pimua kääntymään kepeille, että vaihteeksi meni taas hermot. Sitten kun se vielä puri mua peukaloon (käteen, jossa ei ollut lelua), niin sitten karjaisin sille oikein kunnolla ja ajoin tiehensä ja sehän pakeni pusikkoon asti lymyilemään vähäksi aikaa. Tehtiin vielä pikkupätkä ja sitten huilimaan ja keräämään hermoja.

Toisella kierroksella se oli ihan unelma! <3 Rimat oli 60-65cm ja ne pysyi KAIKKI, vaikka ehdittiin tehdä monta pätkää. Muutenkin pysyttiin jopa samalla radalla yllättävän hyvin. Kepeille laitoin verkkoavun kakkosväliin, joten ei tarvinnut sitä stressata. Toinen oli niin kuuliainen ja tarkka hypyissä, ettei ikinä! Eikä kuitenkaan yhtään paineessa tms. vaan meni lujaa ja innolla. Tällaisen mielentilan kun saisi sille toistekin, mieluiten ilman ravistelua.

Pimun tulevien tokoskabojen johdosta oon taas laatinut treenisuunnitelman ihan paperille! Sitä on noudatettu tällä viikolla ja tehty joka päivä jotakin. Eilen taas treenien jälkeen meni ruutu ihan superisti Niihamassa ja myöskin nouto, kaukoja ja liikkeestä istuminen. Toivottavasti eräs ei nyt vaan ala juoksuja pykäämään ihan vielä. Merkkailu ja muille ärhentely on taas sillä mallilla, että kohta varmaan tulee.

Urposen oikea korva ei sitten halunnutkaan jäädä pystyyn vaan nyt se lurpattaa puolipystynä kuten vasenkin. Viikon verran se oli pystykorva, mutta sitten lurpahti. Harmillista. Siitä olis tullut tosi veikeän näköinen. :) Huomenna söpistellään kisaturistina Orivedellä koko päivä ja maanantaina mennään ekoille rokotuksille ja saadaan samalla virallinen puntarilukema.

Ei kommentteja: