tiistai 10. heinäkuuta 2012

Treenejä

Tässä hieman kertausta mitä viikon sisällä ollaan tehty.

Tokokokeen kisakirjeen saamisen jälkeen tuli tehtyä ryhtiliike, ja oikein virallinen treenisuunnitelma joka päivää varten ennen koetta. Tätä suunnitelmaa on noudatettu orjallisesti, joten joka päivä ollaan treenattu. Vielä on parit treenit jäljellä, mutta tällä hetkellä Pimu on ainakin kertaalleen osannut tehdä kaikki VOI-luokan liikkeet, sillä tänään vihdoin meni ruutu ekaa kertaa ilman apuja! Tunnarikin on saatu korjattua, samoin metsku.

Viime viikolla aksattiin vain kerran, eli torstaina valkkuryhmän treeneissä. Olipahan taas vääntöä, tai lähinnä keskustelua siitä, saako niihin ylimääräisiin putkiin ampua kilsan päästä vai ei... Rimat pysyi yhtä takaakiertoa lukuun ottamatta ihan ok. Kepeillä oli verkkoapu, sillä en nyt halua yhtään virheitä niissä. Tokotreenien yhteydessä oon tallilla ottanut myös vähän kontakteja ja keppejä, mutta muuten tällä viikollakin agility jää valkkutreeneihin. Hannan treeneissä olin viime ja tällä viikolla Minnin kanssa, jotta sekin saa vähän kunnollista treeniä alle ennen Kokkolan kisoja.

Viikonloppuna kisataan perinteisesti Kokkolassa Sivosen, Jalosen ja Viitasen radoilla. Huippuviikonloppu siis taas tulossa hyvässä seurassa. Toivotaan vaan, että kelit pysyy edes kohtuullisina, eikä koko aikaa sataisi.


Urho
Urho on jatkanut urpoilua normimalliin. Perjantaina tavattiin Lieska-veli Miikun luona, ja hieman oli veljeksillä kokoeroa. Tosin Urhokin on vihdoin ja viimein alkanut syödä kunnolla, joten kaipa sekin ero joskus tasoittuu. Viikonloppuna Urho kävi taas puntarilla ja painoa nyt 5,9kg. Ihan silmämääräisestikin se näyttää jo isommalta kuin vähän aikaa sitten.

Jussi on käynyt hakumetsässä ja jotain jäljen tynkääkin on kai vähän aloiteltu. Muuten Urho on roikkunut Pimun treeneissä mukana ja hömpötellyt milloin mitäkin. Ja tietty paininut Pro-siskon kanssa aina kun vaan mahdollista. Pimu on nykyään jo ihan kaveria Urhon kanssa, ja ne leikkiikin joka päivä tosi pitkiä aikoja. Leikki on suurimmaksi osaksi painia ja hammasnaksuttelua, mutta joskus leikitään leluillakin. Vielä toistaiseksi Urho alistuu Pimulle (ja cavoillekin) ihan suosiolla.

Ei kommentteja: