tiistai 2. huhtikuuta 2013

Vitosia, kymppejä ja hyllyjä

Sellaisia tuloksia tämän pääsiäisen kisarupeamasta. Yllärinä Pimu oli tällä kertaa (ja varmaan ekaa kertaa ikinä) tuloksellisesti parempi kuin Minni! Pimulle siis 2x5, 3x10 ja 1xhyl. Minnille 2x10 ja 2xhyl.

Pimu tiputti hyllyrataa lukuunottamatta joka radalla yhden riman, mutta siis vain yhden! Tiputuksen jälkeen se tosin hyppäsi taas tosi varovasti loput hypyt, joten mielentila meni tiputuksesta vähän huonoksi. Rimojen lisäksi viikonlopun aikana tuli yksi keppivirhe liukastumisesta, yksi kielto ja varsinainen oho-virhe, eli puomin kontakti. En viitsinyt nillittää kontakteista millään radalla, vaan annoin tulla läpi jos oli tullakseen, ettei menisi siitä enempää paineeseen, kun rimat kerran otti henkisesti niin koville. Paras rata taisi olla maanantain viimeinen, jossa tuli vain eka rima alas ja aika olisi riittänyt voittoon.

Minnillä ei mennyt kovin hyvin, vaikka taas oli tuhannen taalan paikka valioitua vaikealla Huittisen Harrin radalla. Vaikeat kohdat selvitettiin, mutta sitten vaan vedin sen perässäni A:sta ohi! Tyhmätyhmä ohjaaja! Lauantain kolmas rata jätettiin menemättä, joten Minni kisasi vain kaksi starttia/päivä. Ihan hyvä näin.

Jokainen rata on videolla, joten laitan ne taas näytille jossain vaiheessa kun saan ne.

Ei kommentteja: