maanantai 15. huhtikuuta 2013

Tamskin kisat

Viikonlopun Tamskin kisoissa Minnin ja Pimun roolit vaihtui pääsiäisestä takaisin normiin, eli Minni oli parempi. Viime viikolla treenailut jäi aika vähiin, mutta tiistaina Pimu aksaili Mouhijärvellä ja keskiviikkona Urho tokoili tallilla. Lauantaina käytiin myös ennen agikisoja tallilla tokoilemassa, jotta saatiin vähän turhan pitkä kisa/treenipäivä aikaiseksi.

Kakkosilla oli tuomarina Elina Hannikainen, jonka radoille en koskaan ennen ole eksynyt. Radat oli vähän kimurantit, mutta ihan mentävissä. Ekalla radalla lensi rimaa ihan huolella, mutta eteenpäin paineltiin silti. Tulokseksi 20, joten olipahan säätöä, mutta Pimu pystyi sentään hyppäämään kunnolla loppuun asti vaikka noin paljon lenteli. Toka rata oli melkeinpä eka toiseen suuntaan ja taas lensi rimaa. Lisäksi törkkäsin kepeille väärälle puolelle, joten siitä myös virhe. Tuloksena taas 20.

Hyppäri oli meidän paras rata ja siinä päästiin 9 estettä nollalla, kunnes tultiin okserille ja siitä sujuvasti ohi, joten hylly. Loppurata rämmittiin sitten jotenkin, mutta siihen asti oli tosi hienoa menoa. Sinänsä erittäin hyvä, että Pimu ratkaisi okseriongelman ohittamalla, koska todennäköisesti se olisi hypännyt sen huonosti ja siten olisi vaan tullut paha mieli kaikille. Okseria ei olla edelleenkään tänä vuonna treenailtu, koska viimeksi paineistui siitä niin pahasti.

Sunnuntaina oli sitten Minnin vuoro ja kolmosilla tuomarina Heidi Viitaniemi. Radat oli helpohkot, mutta näköjään aina pitää jotain mokata. Ekalla radalla huitaisin itse siivekkeeseen ja tiputin riman samalla kun Minni hyppäs. Tuomari antoi tästä vaan vitosen eikä hyllyä, joten ilmeisesti ajatteli Minnin tiputtaneen riman. Etenemä oli päälle nelosta, joten ihan kivaa vauhtia. Toisella radalla oli sitten Minnin vuoro tiputtaa se tilastorima kun tein myöhästynyttä valssia juuri kun toinen oli riman päällä. Harvinaista, että tiputtaa, mutta oli se mun ohjaus kyllä vaan niin huono. Ei muita virheitä, joten tuplavitonen tällä kertaa.

Pimu jää nyt kisatauolle joksikin aikaa, Minnin kanssa ehkäpä kisataan vielä yhdet hallikisat ennen ulos siirtymistä.

Ei kommentteja: