maanantai 25. maaliskuuta 2013

Treeniä ja kisoja

Viime viikolla treenailtiin ti-pe joka päivä SDP:llä. Alkuviikosta Urhon ja Priiman kanssa, loppuviikosta pääsi Pimu ja Minnikin mukaan. Ei millään enää muista mitä kaikkea kenenkin kanssa on tehty, mutta ainakin Minnin kanssa kokeiltiin puomille länkiä. Ajattelin nyt vaihtaa taktiikkaa ja vetää sen puomin kontaktilta alas samalla tavalla kuin keinulla ja A:lla. Pimun kanssa treenattiin pääasiassa rataa ja saatiinkin perjantaina mentyä 24 estettä nollalla, mikä on todella harvinaista meille. Nellikin pääsi tekemään pienet treenit, edellisestä kerrasta onkin jo vissiin vuosi aikaa. Se oli niin innoissaan, mutta ei se enää oikein mitään osannut. :D Juoksenteli vaan päättömästi ympäri kenttää ja huusi lujaa.

Perjantaina treenattiin myös Miikun kanssa viestiä pitkästä aikaa. Urho oli erittäin pätevä ja juoksi hienosti joka pätkän. Priima oli vähän unohtanut asioita, tai sitten se vaan meni sekaisin kun vaihdettiin Miikun kanssa paikkoja.

Sunnuntaina kisattiin SDP:llä Pimun ja Minnin kanssa. Pimulle normitulokset hyl ja 10, Minnille niinikään normitulokset nolla ja nolla. :)

Pimun agirata kaatui jo esteen nro 4 jälkeen, kun eräs irtosi omapäisesti putkeen. Loppurata mentiin sitten vain puoliksi kun kaarsin puomin jälkeen jo kohti maalia. Kaikki kontaktit kuitenkin ihan jees ja kepit myös. Pimun hyppärillä oli hankala alku ja jouduin menemään vastaanottamaan renkaan taakse. Eka rima tästä johtuen alas ja puolessa välissä tuli myös toinen rima, tai oikeastaan siiveke, alas kun ohjasin huonosti ja Pimu meinasi mennä hypystä ohi. Sijoitus 4., joten ei mikään ihan helppo rata ollut muillekaan.

Minni tempaisi normituplanollan huonoilla sijoituksilla (7. ja 7.). Sertiin ei oltaisi ehditty mitenkään, mutta ihan perus Minni-vauhtia mentiin. Puomin kontaktin vedätin ja takatassuilla osui kontaktille. Tuurilla siis mennään edelleen.

Pääsiäisenä on edessä kova kisaturnee Liedossa. Pimulle jopa 6 starttia ja Minnille 5. Katsotaan nyt kuitenkin lähempänä mennäänkö ihan kaikkia, varsinkaan Minnin kanssa.

Ei kommentteja: