maanantai 17. syyskuuta 2012

Minnille tupla

Jotain sentään saadaan välillä onnistumaankin! Eilen kisattiin Minnin kanssa Takkujen kisoissa, joissa miteltiin samalla kertaa myös cavaliermestaruuksista. Tuomarina oli Sari Mikkilä, jonka radoilla en varmaan montaa kertaa ole ollut, kun ei tullut mieleen mitään ennakkokäsitystä radoista tai ihanneajoista. No, radat oli tosi helpot ja ajatkin sen verran löysät, että Minnin tyylisellä koiralla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tehdä se tuplanolla nyt. Ja mehän tehtiin! Ei mennyt oikeastaan edes tiukille, Minni meni just sinne mihin ohjattiin ja itse pysyin kartalla koko ajan. Olipas helppoa! Tämä oli Minnin agiuran vasta toinen tuplanolla, joten on se joskus vähän vaikeampaakin ollut. :D Hidashan se oli, ja kun nollia tuli paljon, niin sijoituksetkin oli huonot. Onpahan kuitenkin nyt yksi asia hoidettu pois alta, joten kyllä me oikeastikin yritetään vielä ensi vuonna päästä Minnin kanssa SM-kisoihin.

Cavamestaruudet ratkottiin tällä kertaa kolmosten virallisen hyppärin yhteydessä. En juurikaan ajatellut koko kisaa, sillä tavoite oli vaan saada se tuplanolla. Niin vain kuitenkin kävi, että Minni oli hyppärillä viidenneksi nopein cava, joten päästiin cavamestaruuksissa palkinnoille. :D Minnin toiseksi paras ystävä, Oliver-cava, on kahtena edellisenä vuonna ollut viides, mutta tällä kertaa Oliver lahjoitti viimeisen palkintopaikan Minnille ollen itse kuudes. :) Palkinnoksi pokaali, kassi ja royal canin -ruokaa. Koskaan aikaisemmin en ole onnistunut cavamestaruuksissa kummankaan koiran kanssa, mutta nyt vihdoin onnistuttiin niissäkin. Harmi ettei Nelli päässyt enää kisaamaan.

Pimukin sai viikonloppuna vähän äksöniä kun kävin sen kanssa ennen Minnin kisoja Tamskin tokovalkkuryhmän näyttökokeessa. Siellä tehtiin paikallamakuu, seuraaminen ja yksi vapaavalintainen liike (ruutu). Ryhmään oli hakemassa niin paljon meitä parempia koirakoita, että olin ihan varma, että ei meitä valita, joten otin tilaisuuden kokeenomaisen treenin kannalta. Kehään menot ja liikkeiden välit oli nyt tosi hyviä, ehkä siksi etten jännittänyt yhtään. Paikallamakuussa Pimu tuijotteli jotain kun annoin maahanmenokäskyn, joten meni vasta toisella alas. Muuten meni ihan normaalisti. Seuraaminenkin oli ihan perus-Pimua, vähän haahuilua, ym. epämääräisyyttä, mutta välillä tosi hyvin. Ruudussa käskytin vähän liian myöhään ja olin katsovinani, että perse on taas takalaidasta ulkona, mutta ei siellä kuulemma tainnut olla kuin häntä pihalla. Muuten sekin ihan ok. Valintapäätöksetkin tuli jo sunnuntai-iltana, ja olin ennustanut ihan oikein eli meitä ei valittu. Päästiin kuitenkin tavoitteellisesti treenaavien ryhmään, joten saatiin hyvä treeniryhmäpaikka, mutta vähän huonommalla treeniajalla. Tästä johtuen tosin joudutaan lopettamaan superhyvät Koirakoutsin tokotreenit, kun tavoiteryhmä treenaa samaan aikaan. :(

Juoksuja ei sitten ole vieläkään näkynyt. Tokoilmot on sisässä 30.9. Takuille ja 7.10. Tamskille, mutta saa nähdä miten niiden kanssa käy.

Ei kommentteja: