keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Valeraskautta, silmätulehdusta, tokoa ja agia

Viime viikolla Urhon vasen silmä alkoi punoittaa siihen malliin, että varasin sille eläinlääkärin. Jussi käytti sen perjantaina ja silmätulehdushan siellä oli. Lääketipat on alkaneet vaikuttaa onneksi nopeasti, ja silmä on jo paljon parempi. Kuulemma oli ollut oikein reipas poika lääkärissä. Siis Urho. :D

Viikonloppuna ei ollut ohjelmassa juuri mitään muuta, kuin koirakavereiden kanssa leikkimistä. Tai kävi Pimu sekoilemassa valeraskaushuuruissaan lauantaina hakutreeneissä. Vielä en ole havainnut sillä "pentuja", mutta pesää se kovasti rakentaa ja ärhentelee muulle laumalle. Maitoakin tulee.

Valeraskaus vaikutti hieman maanantain tokoihinkin, sillä sattui ihmeellisiä asioita. Vedin taas VOI-luokan liikkeet kisamaisesti läpi ilman seuraamista. Liikkeestä istumisen seuruussa jätätti ihan huolella ja häröili omiaan. Luoksetulossa ennakoi stopin ekalle tolpalle, mutta maahanmeno meni hyvin. Ruutu oli vähän outo. Se lähti juoksemaan oikealle ja sieltä sitten jotenkin kaarsi ruutuun. Olipahan vaikea stopata se, kun tuli niin ihme suunnasta. Noudot sentään meni ok. Tunnarissa ei lähtenyt kapuloille sitten millään. Ehkä viidennellä käskyllä ja käsimerkillä lähti ja sitten teki kyllä ihan huolellisesti ja toi oman. Kaukoissa teki vaihdot oikein, mutta puolessa välissä haisteli kovasti maata ja meni ihan vinoon. Liikkeiden välissä myös haisteli kovasti, mutta oli kuitenkin samalla oudon innokas. Saa nähdä miten lauantain koe menee näistä lähtökohdista.

Eilen aksattiin Mouhiksella. Rata oli kivan vauhdikas hyppäri ja päästiin jopa loppuun asti. Ekalla kierroksella Pimu keskittyi ihan superhyvin ja rimat pysyi. Toisella kiekalla Marko söi radalla kakkua ja Pimun piti joka välissä yrittää päästä osingoille ja karkaili Markon luo. Hölmö. ;) Oli taas tosi kiva mennä Pimun kanssa. Ilmoitin sen jo seuraaviin kisoihinkin (lahjakorteilla), sen verran hyvin on mennyt.

Ei kommentteja: