maanantai 4. elokuuta 2014

Hiljaista on

Nousihan se Urho-poika vihdoin kakkosluokkaan KLAGissa! Hieman epämääräisellä tavalla, mutta jos tuloksissa on nollavoitto, niin onhan se silloin sitä. Urho siis teki ihan selvän kiellon hypyllä, mutta tuomari nosti kättä vain puoleen väliin, joten oli vähän epäselvä tuomio, eikä sitä siis ollut merkitty tuloslappuun. Muille koirakoille kyllä antoi vastaavanlaisista ihan oikeita kieltoja. No, olipahan kerrankin edes jonkinlaista tuuriakin matkassa.

KLAG-viikonloppuna oli Urholla myös näyttelykäynti ohjelmassa ja sekin tuotti Hyvän lopputuloksen, joten ei tarvitse enää mennä nolaamaan itseään näyttelykehiin. Oli kyllä sellainen show se meidän kehäesiintyminen, että oli siinäkin tuuria matkassa että saatiin se H.

Nelli on ollut entistä vaisumpi kesän aikana, joten käytin sitäkin eläinlääkärissä heinäkuussa. Lonkat ja selkä kuvattiin ja olihan siellä sitten nivelrikkoa jo molemmissa lonkissa, joten se pistettiin kipulääkekuurille. Selkä sentään oli edelleen ihan puhdas.

Pimu on myös vieraillut Reviirissä ahkerasti, eikä sen pissavaivoihin edelleenkään ole löytynyt lopullista ratkaisua. Kuuden viikon antibioottikuuri loppui juuri, joten toivotaan, että tulehdukset sentään pysyisi edes jonkin aikaa poissa. Pissaa se tiputtelee harva se yö, mutta onneksi pysyttelee enimmäkseen "omassa huoneessaan", eikä sotke koko taloa.

Minnin elämästä on tullut hyvin hiljaista. Sen kuulo on nimittäin heikentynyt kesän aikana ihan selvästi, enkä tiedä kuuleeko se enää mitään. Tästäkin syystä päätin laittaa sen eläkkeelle agilitystä, eikä enää osallistuta kisoihin.

Ei kommentteja: