tiistai 6. toukokuuta 2014

Urho 2v

Meidän pieni suuri poika Urho täytti jo 2v! Vastahan se oli ihan pieni ja nyt jo olevinaan aikuinen. Käytöksessä ei ole kyllä vielä huomattavissa sen kummempia aikuistumisen merkkejä, tosin tuhoja se ei enää tee, kun mä olen päivisin niin paljon kotona. :)

Synttäripäivänään sunnuntaina Urho kävi Jussin kanssa Purinalla kisaamassa neljä starttia. Eka ja vika rata oli mennyt sählingiksi, mutta väliin mahtui melkein tupla, eli nolla ja vitonen. Tosi kivasti on Urhon kisaura kyllä alkanut. Kisapaikalla se tosin sählää ja riehuu rasittavuuteen asti, mutta kun sen saa lähtöön istumaan, niin johan järki palaa pienen pojan kalloon ja pystyy tekemään rataa ihan normaalisti.

Tokossa/tottiksessakin on ryhtiliike jatkunut ja treenattu on melkein joka päivä, ainakin jotain pientä. Omassa pihassa Urho tekee jo ihan mukavaa seuraamista, mutta treenipaikoilla ei ihan vielä kykene. Johonkin tokoryhmään sen kanssa kyllä täytyisi päästä niin saisi kunnon häiriötreeniäkin. Pimu on myös tokoillut mitä nyt ahdistukseltaan on pystynyt. Ilmoitin sen kesäkuussa kokeeseenkin, joten sen lääkitys laitetaan kohta tauolle. Aksaa se ei edelleenkään ole tehnyt, kun olen nyt mieluummin tokoillut omatoimitreeneissäni ettei tarvitse yksin siirrellä esteitä.

Ei kommentteja: