maanantai 21. huhtikuuta 2014

Päivitystä

Ai miten niin tää blogi taas laahaa perässä. Ei kyllä johdu siitä, ettei mitään päivitettävää olisi, päin vastoin. :)

Urho on saanut jo ekan nollansa aksakisoissa ja läheltä piti -ratojakin on riittämiin. Näillä näkymin luovutan sen ohjauksen toistaiseksi kokonaan Jussin haltuun, sen verran hienosti niillä on mennyt. Turha mun on sen kanssa sählätä, kun toinen osaa niin paljon paremmin.

Urhon kanssa on lisäksi treenattu ahkerasti viestiä, tokoa ja ollaan käyty Levekin BH-kurssillakin. Viesti sujuu nykyään jo tosi hienosti, joten ehkäpä siitä tulee Urholle eka PK-kisalaji. Toko/tottiskin on vähän edistynyt kun on päästy treenaamaan nyt enemmän.

Minnin kanssa käytiin parit kisat tässä kuussa ja SM-nollat tuli kasaan pääsiäisenä Liedossa. Minnin kanssa on tänä vuonna kisattu 6 starttia joista 5 nollaa, joten alkaa olla nollaprosentti kohdillaan. :D Näillä näkymin kisaan sen kanssa enää pari starttia ennen SM-kisoja ja katsellaan loppukesän meininkejä sitten sen jälkeen.

Pimu on ollut pääasiassa tauolla kaikesta, mutta on se vähän päässyt tokoilemaan ja turisteilemaan viestireeneissä. Kesää kohden pitäisi saada se oikeastikin taas koekuntoon, joten täytyy ryhdistäytyä. Kesällä sen kanssa olisi siis tarkoitus palata kisakentille ainakin tokossa, kun koitetaan pitää lääkityksessä taukoa. Agia se ei ole nyt juurikaan tehnyt, kun se on ollut niin ahdistunut hallitreeneissä mun kanssa. Hyppyepävarmuus on sen myötä nyt ehkä pahimmillaan, mutta katsotaan saadaanko se selvitettyä kun päästään ulos treenailemaan.

Ei kommentteja: