perjantai 16. toukokuuta 2014

Mamma ja mummo treenaa

Jee, Minni pääsi eilen treeneihin! Ja ihan oikeisiin sellaisiin. :) Itselläkin on vierähtänyt semmoinen 9kk edellisistä ohjatuista treeneistä, joten olipa jo aikakin ryhdistäytyä. SM-joukkuehaut alkaa painaa päälle ja halusin tarkistaa Minnin aksakunnon, joten ostin treenivuoron Mouhikselle. Ryhmässä oli muutenkin käynyt kato ja meitä oli vain kaksi koirakkoa, joten hyvin ehti treenailla. Marko oli laatinut 28 esteen radan, jossa Laamasen kuvioita, joten sehän oli oikein sopiva SM-kunnon tarkistukselle. Minni oli niin super ja painoi raivolla eteenpäin! Oma kunto vaan lopahti ihan totaalisesti kun yritettiin koko rataa kisamaisesti virheestä poikki -systeemillä, sillä Minnihän tietty paahtoi sen kokonaan nollana läpi. Täytynee siis aloittaa joku kuntokuuri itselle tai ainakin käydä enemmän aksaamassa. Mummoaksa on kyllä niin parasta!

Pimulle sen sijaan ei kuulu nyt ihan niin hyvää. Juuri kun ehdin suunnitella sille kisoja kesää varten, se alkoi taas tiputella pissaa. Käytiin tiistaina Reviirissä ja rakkoa ultrattiin ja röntgattiin, mutta mitään ihmeellistä ei löytynyt. Sillä on siis taas vaan pissatulehdus, jo neljäs viime elokuun jälkeen. Ilmeisesti Pimun virtsankarkailuun käyttämän Propalinin annostus ei ole ollut riittävän suuri ja sen takia on pissaa alkanut tippua, joka on taas aiheuttanut tulehduksen. Ei siis puhettakaan, että Propalinista voitaisiin pitää kesällä taukoa, joten Pimun kisaura taitaa olla lopullisesti taputeltu. :( Nyt hoidetaan tulehdusta antibiooteilla ja nostetaan Propalinin annostusta. Toivottavasti saadaan tilanne hallintaan jo ihan senkin takia, että meidän vauva alkaa varmaan kesän aikana ryömimään ja sitten ei enää ole kovin kivaa jos lattiat on täynnä Pimun pissaa.

Härö-osastolle (Nelli ja Urho) kuuluu samaa vanhaa. Nelli viettää eläkepäiviä lähinnä sohvalla ja Urho jatkaa harrasteluja. Toukokuun lopulla se pääsee taas aksakisoihin, joten kakkosiinnousua vähän tässä jo odotellaan.

Ei kommentteja: