tiistai 24. syyskuuta 2013

Taas saikkua, vähän treeniä ja kisaamistakin

Ei päästykään kokeilemaan käytännössä miten lelupalkka toimii tokokisoissa. Pimu alkoi taas pari viikkoa sitten lirutella öisin allensa ja joutui uudelleen ab-kuurille. Tällä kertaa rakko myös ultrattiin ja otettiin pissanäyte neulalla rakosta. Ultrassa ei näkynyt mitään erikoista, mutta pissassa oli vähän bakteereja. Näyte vielä viljeltiin, jotta saatiin selvyys bakteerien laadusta. Tämän ab-kuurin pitäisi auttaa vaivaan, mutta hieman epäileväinen olen, joten saa nähdä miten käy kun kuuri loppuu. Pimusta otettiin myös verinäytteet, joissa kaikki oli ok.

Saikusta huolimatta ollaan vähän treenailtukin, mutta tokomotivaatio on aika kadoksissa, kun ei päästä kokeisiin. Urho on aksaillut ahkerasti ja vähän on myös sen kanssa tokoiltukin. Pieni on edelleenkin vaan niin pätevä.

Minni sen sijaan on päässyt Jussin kanssa kisaamaan ja kerran on treenattukin. Takkujen kisoissa 14.9. aloiteltiin koirakon kisauraa ihan kivasti, yliaikavitonen ja niukasti yliaikainen nolla. Vähän rohkeammin olisi pitänyt Minniä viedä radalla, niin olisi aikakin riittänyt.

Viime lauantaina vietettiin koko päivä piirinmestaruuksissa. Minni kisasi Jussin kanssa yksilöissä, mutta joukkueeseen vaihdettiin ohjaajaksi Einari kun Jussilla tuli selkä kipeäksi. Yksilöhyppäri oli ihan hullun vaikea ja aika utopistisen tiukka, mutta niin vain Minni oli niiden 15 koirakon joukossa, jotka tältä radalta saivat veivattua tuloksen. Yliaikaa tosin hirmuisesti ja keppien aloituksesta vitonen. Agiradalla ohjaaja alkoi hosua, joten sieltä kolmen kiellon kautta hyl eikä tulosta piirinmestaruustaistossa. Joukkuerata olikin jännää katsottavaa. Minni ei ollut koskaan ennen mennyt Einarin kanssa, mutta pienellä namilahjonnalla lähti reippaasti "vieraan" miehen mukaan. :) Radalla tuli kepeiltä vitonen ja lopussa mentiin yhdestä putkesta ohi ja Minni kiersi sitten samalla koko putken, mutta muuten meni oikein kivasti. Einarin yhden miehen show oli lopulta sen verran ylivoimainen näytös, että sillä irtosi joukkuepiirinmestaruusvoitto! Minnille toinen laatuaan. :)

Seuraavaksi pitäisi katsella Urholle epiksiä ja Minnille virallisia kisoja. Urhon pentueen luustokuvauksetkin on jo muutaman viikon päästä ja samalla kertaa kuvataan varmuuden vuoksi myös Pimun selkä.

Ei kommentteja: