tiistai 6. elokuuta 2013

VOIVOI tokoa

Eilen tokoiltiin taas Eteläpuistossa tavoitteellisten tokoilijoiden kanssa. Tarkoituksena oli tehdä korjaussarjaa sunnuntain episten pohjalta, mutta eipä kovin kehuttavasti mennyt. Liikkeestä istumiseen otin avuksi kissanruoan, joka tunnetusti korjaa kaiken.

Ekassa setissä tein kisamaisen seuraamisen ilman palkkaa ja sen jälkeen liikkeestä istumisen, josta kissanruokaa palkaksi. Erittäin hyvin meni.

Toisessa setissä tehtiin ruutu, tunnari ja liikkeestä istuminen. Ruutu oli pahasti hukassa, vaikka siellä oli kosketusalusta apuna. Pimu juoksi ihan ohi ja meni kovin tyytyväisenä omatoimisesti maihin pari metriä ruudusta sivuun. Just. Oli tosi hankalaa saada sitä sisälle ruutuun, mutta lopulta alkoi onnata. Mikähän ongelma tästäkin nyt on tullut? Tunnari sentään onnistui kerrasta. Sitten se istuminen. Ekalla yrityksellä jäi seisomaan, joten otettiin uusiksi ja sitten onnistui ja sai kissanruokansa.

Väliin tehtiin paikallamakuu ihan ok ja sitten vielä kertaalleen se liikkeestä istuminen. Ekalla yrityksellä jäi seisomaan, joten passitin sen siitä suoraan takaisin autoon. Hetken päästä uusi yritys ja meni vaihteeksi maahan, joten taas autoon hetkeksi. Kolmas kerta sitten onnistui ja Pimu sai kissanruokansa. Ei tähän oikein enää mitään muutakaan keinoa keksi. Virittelyissä tekee täpäköitä istumisia, mutta ei vaan millään pysty tekemään liikkeenä. Onneksi mokaili sentään tällä kertaa treeneissäkin, että päästiin korjailemaan.

Ei kommentteja: