maanantai 12. elokuuta 2013

Se siitä

Lauantaina kisattiin Lempäälässä Pimun kanssa kolme rataa ja sunnuntaina Minnin kanssa kaksi, eikä kovin vahvasti mennyt. Tän vuoden agikisat taisi olla mun osalta tässä, ei vaan enää kunto/vointi kestä. Varsinaisesti kisaradoissa ei ole mitään ongelmaa, mutta kaikki se lämmittely/jäähdyttely ja jalkojen päällä oleminen mitä kisapäivä pitää sisällään tuottaa niin paljon pahaa oloa ja supistuksia, että ainakaan ilman kepoa en kyllä enää selviä. Eikä se oma juoksuvauhtikaan enää oikein ole kummoinen, joten parempi antaa koirat jonkun parempikuntoisen ohjaajan käsiin.

Ekalla radalla Pimulla oli ihan oletetusti ongelma muurin kanssa ja palikat alas. Siihen asti meni kyllä oikein näppärästi, mutta tiputuksen jälkeen hyppääminen meni epävarmaksi ja loppuradalla tuli vielä pari rimaa, joten tulos 15.

Toinen rata oli hyppäri ja taas siellä oli se prkleen muuri. Tosin tällä kertaa se onnistuttiin hyppäämään ihan reippaasti, mutta hyppääminen oli muuten edelleen epävarmaa, joten ainakin pari rimaa alas ja lopussa yhden hypyn ohitus eli hyl.

Kolmas rata oli sitten ehkä paras. Alun niisto/ihmisnuolihärdelli onnasi hienosti, ja se olikin meidän ainoa tavoite tälle radalle. Kepeillä sattui liukastuminen, joten siitä vitonen ja vielä ennen A:ta yksi rima alas. Muuten oikein kivasti ja loppusuorankin (mukaan lukien muuri!) Pimu meni hienosti ihan itse, kun ohjaaja lyllersi kaukana perässä. Kontaktit oli tosi hitaat koko päivän, sillä vaadin sen tulemaan alas asti.

Sunnuntaina sitten Minnin vuoro ja ohjelmassa kaksi agirataa. Ekalla radalla otettiin kaksi kieltoa, kun en vaan osannut ohjata pikkuista ja lähettelin sitä Pimu-tyyliin ihan liian kaukaa esteille. Lisäksi vielä ilmeisesti keinulta virhe, tai ainakaan muuta syytä en keksinyt kun tuloksissa luki meille 15.

Toisella radalla hukkasin sitten koiran noin viisi kertaa, joten olin melko pihalla koko ajan. Lopulta sain sen vielä hyppäämään yhden hypyn väärin päin, joten hylly. Puomin kontakti onnasi tosi hienosti molemmilla radoilla pysäyttämällä, eikä loikkinut yhtään.

3 kommenttia:

Heini kirjoitti...

Hyvänen aika on mennyt ihan ohi sinun raskaus! Onnea kovasti odotukseen! :)

Päivi kirjoitti...

Kiitos :)

Bea kirjoitti...

Joo mäkin katsoin, että mitä ihmeen supistuksia! Onnea! :)