tiistai 4. joulukuuta 2012

Tokovuosi pakettiin

Tokokisat on siis tältä erää kisattu ja nyt parin päivän pureskelun jälkeen ehkä pystyy jo vähän analysoimaan mikä meni pieleen tällä kertaa. Ennakkoasetelmat ei olleet parhaat mahdolliset Pimun valeraskauden ja viikonlopun pakkasen takia, mutta kyllä meillä silti ihan normimahkut ykköstulokseen oli olemassa. Kisat oli tallilla, jossa ei ollut lämmitystä päällä ja tuomarina Harri Laisi. Liikejärjestys oli sekoitettu ja ihan kiva, vaikka olisinkin halunnut seuraamisen heti alkuun pois alta.

Paikallamakuu 8
Kisoissa oli myös yksi Pimun ikivihollisista (Isla-bc) paikalla, mutta onneksi meidän välissä oli sentään yksi malikka paikallamakuussa. Kehään meno meni ihan ok, eikä Pimu ottanut Islasta pulttia. Meni makaamaan toinen etujalka koukussa ja suoraan lonkalle. Kun palattiin kehään, se oli täsmälleen samassa asennossa, mutta oli kuulemma puolessa välissä rapsutellut itseään. Siitä pisteet pois. Kehästä poistuminen olikin sitten yhtä kaaosta. Pimu huomasi Islan ja alkoi huutaa. Mun oli pakko raahata se kaulapannasta pois kehästä, kun muuten se olisi rynninyt Islan luo kiljumaan. Hienoa.

Olin niin kiukkuinen Pimun raivoamiselle tässä vaiheessa, että tungin sille namit naamaan ja heivasin autoon. Onneksi me oltiin vasta numerolla kuusi, joten ehdin rauhoittua hallin puolella, katsella muutaman suorituksen ja panikoitua seuruupätkän pituudesta. Sitten uudella iloisemmalla asenteella hain Pimun autosta ja leikittiin hallin pihalla edellisen koiran aikana. Pimu olikin ihan kivasti mukana leikissä ja taisteli hyvin. Ennen kehää vielä namituksia perusasennosta ja vähän kaukoja.

Tunnari 9,5
Tällä siis alkoi ja oli oikein hieno! Oma oli toinen vasemmalta ja sieltä lähti haistelemaan. Kävi kuitenkin koko rivin läpi ja palasi omalle. Superhyvä!

Ruutu 0
Pitäisi siis joskus treenata oikealla matkalla tätäkin. Puolikkaalla tallilla kun treenaa, niin ei mahdu tekemään oikealta etäisyydeltä ja tämä kostautui siinä, että en vaan osannut pysäyttää ajoissa. Vauhti nousi sen verran kovaksi, että perse valui nauhan ulkopuolelle, kun Pimu heitti itsensä seis-käskyllä maahan asti. Loppu oli tietty ihan hyvä, että aivan turha nollaus. Pimu teki aivan oikein ja sai kunnon kehut.

Liikkeestä istuminen 0
Seisoi. Kunnon olkapääapu, mutta ei vaan pystynyt.

Seuraaminen 8
Piiiiitkä kaavio ja oli ihan kauheeta lahnausta. Juoksussa ja hitaassa vähän parempaa, mutta muuten yök.

Hyppynouto 9
Perussettiä.

Luoksetulo 9
Myöskin perussettiä.

Kaukot 8
Jonkin vaihdon teki väärin, oliskohan seiso-istu jossa meni maahan. Korjasi toisella käskyllä kuitenkin.

Metalli 9,5
Perussettiä.

Kokonaisvaikutus 8,5 ja yhteensä 215,5p 3-tulos

Että semmosta. Positiivista se, että tunnari onnasi ja pystyin vielä kokoamaan itseni loppuliikkeisiin, vaikka nollaukset tuli noin alussa. Kaikki muu sitten onkin negatiivista ja voi sanoa, että tokomotivaatio on ihan nollissa tällä hetkellä. Tosin enemmän ehkä voisi vielä v*tuttaa, jos ruutu olisi ollut kymppi ja oltaisiin jääty puolen pisteen päähän ykköstuloksesta.

Sunnuntaina sitten lohdutusaksaa SDP:llä Pimun ja Urhon kanssa. Pimu teki ensin rataa pienissä pätkissä ja sitten loppuun kontakteja ja keppejä erikseen. Kontaktit alkoi nopeutua huimasti, kun otin nakit käyttöön ja vapautin heti kun tuli 2on2off. Kepit oli myös tosi superit. Urponen teki Jussin kanssa pussia, takaakiertoja, valsseja ja kaarella olevia hyppyjä. Oikein pätevää oli.

 

Ei kommentteja: