keskiviikko 5. joulukuuta 2012

18 estettä

...nollalla eilen Mouhiksella! Todellakin mä vaihdan agilityn takas meidän "päälajiksi", varsinkin kun toko on vaan niin perseestä tällä hetkellä. Pimu oli taas aivan super agikoira ja tuon 18 esteen jälkeenkin kosautettiin niinkin helppoon asiaan, kuin putkesta putkeen vientiin, eli ei edes ollut rimamoka. Koko 26 esteen rata päästiin parissa pätkässä läpi. Rimat pysyi hienosti, olisko kaksi tullut koko treenin aikana alas ja molemmat samassa saksalais-kohdassa, jossa vaan jäin sinnikkäästi kökkimään koiran tielle. Keinun kontakti oli vieläkin tosi hidas ja vaatii sen, että menen edelle. A meni nyt oikein vauhdilla, joten ehkä tää tästä etenee. Koutsina oli vaihteeksi Maria, joka muisti Pimun joistain aikaisemmista treeneistä ja oikein kysyi erikseen, että olikos tällä jotain rimaongelmia joskus kun meni nyt niin erilailla. Huippua, että joku muukin huomaa saman positiivisen muutoksen kuin mä. :)

Urho täytti jo 7kk. Melko isoja poikia siis jo ollaan. Sisäsiisteys ei ihan vielä ole 100% vaan työpäivän aikana tulee edelleen pissat papereille. Tiedä sitten, että mitä tapahtuisi jos ne paprut vaan tylysti ottais pois, mutta ei nyt vielä oteta sitä riskiä. Öisinkin se on alkanut pyytää ulos vinkumalla, mikä on todella rasittavaa. Nyt on ollut niin paljon pakkasta, että lenkit on väkisinkin tosi lyhyitä, joten sen takia varmaan haluaa öisinkin ulos. Urho ei juurikaan pakkasesta tykkää, vaan alkaa nostella jalkojaan tosi herkästi lenkillä. Lumi on tosin hyvinkin syötävää sen mielestä (ja Pimun jätökset edelleen...). Penturuokapussin pohja alkaa jo häämöttää, joten pian siirrytään kokonaan raakaruokintaan. Jospa sitten saataisiin vähän enemmän lihaa luitten ympärille. Kyllä mua hieman jo huvittaa se ajatus, että jonain päivänä tuo eriparikorvainen puikulapäinen otus joudutaan viemään näyttelyyn. :D Toivottavasti Jussi hoitaa tämän hieman nolon velvollisuuden.

Huomenna suunnataan Pimun ja Minnin kanssa Ylöjärvelle epiksiin. Nellikin olisi voinut tulla putkiluokkaan, mutta sillä onkin rokotukset vanhentuneet, kun ei sitä voinut syksyllä rokottaa kortisonikuurin takia. No, nyt tuli varattua sillekin uusi rokotusaika, joten ehkä sekin vielä joskus pääsee epistelemään. Viikonloppuna kisataan Pimun kanssa vielä virallisestikin Tamskin kisoissa.

Sunnuntaina Päkäpaimenet menee pariksi päiväksi hoitoon Miikulle, joten vink vink ehkäpä saadaan jotain uusia kuvatuksiakin kaksikosta pitkästä aikaa. :)

1 kommentti:

Päkäpaimenet kirjoitti...

Vai vinkvink :D kattotaan ny jaksaako sitä noiden hullujen kanssa mitään edes yrittää. Voi olla aika menoa taas nuo pari päivää...

Ja mittaapas se ukkeli, olisi kiva tietää taas mittoja.