keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Lepokausi

Pimulla alkoi nyt lepokausi, sillä juoksut alkoi eilen. Talvella on suunnitelmissa sterilointi, joten antaa sen nyt huilailla kunnolla, kun pakollisia treeniatukoja ei tämän jälkeen enää tule. Harmillisesti jää nyt parit tokokisat käymättä, mutta tietääpähän ainakin koska voi ilmoittautua seuraaviin. Aksa pistetään totaalitauolle, tokoiluja jatketaan juoksujen ajan ainakin jossain määrin.

Eilen kuitenkin vielä treenattiin. Multa oli jäänyt Hannan treeneistä yksi korvaava kerta väliin ja eilen tuli mahkut päästä käyttämään se, joten menin sitten Pimun kanssa treenaamaan. Pimu oli melko jees, eikä juoksuhousut tuntuneet haittaavan mitään. Puomi/putki-erottelu oli taas päässyt vähän unohtumaan, joten sitä joutui hinkkailemaan. Rimat pysyi hyvin, okseri vaan vähän huonommin, mutta sekin saatiin korjattua.

Koska Pimu sai jo oman treeninsä, otin Minnin illalla Mouhijärvelle. Heti ekalla yrittämällä koko 21 esteen rata nollalla, joten olipahan ihanaa terapia-agilityä! :) Minni meni lujaa, joten Mouhiksen alusta sopi sillekin tosi hyvin. Vähän hinkkailtiin mm. saksalaista, jossa olin ihan vikapaikassa siivekkeellä kökkimässä ja jäin Minnin tielle, sekä valssia renkaalle, jota en vaan osannut/uskaltanut tehdä ajoisssa kun ajattelin, ettei Minni irtoa. Loppuun vielä uusiksi koko rata nollalla, joten ihan huippu Minni! Ihan yllätyin itsekin miten osasin ohjata Minniä niin hyvin. Tehtiin mm. niistoja pariin kohtaan, mitä en oo ikinä Minnille edes opettanut, mutta se vaan osasi. Minni saakin nyt tuurailla Pimua Mouhiksella juoksujen ajan.

Maanantaina treenattiin Pimun kanssa Koirakoutsilla ja yritettiin ekaa kertaa ikinä EVL:n zetaa. Hahaha, eihän siitä mitään tullut. Ihan sama minkä käskyn annoin, niin Pimu vaan istui. Hölmö. :D Sinänsä ihme, että se on nollannut liikkeestä istumisen kaks kertaa kisoissa, kun nyt en saanut sitä seisomaan millään. Lisäksi tehtiin kaksi liikettä putkeen, otin seuraamisen ja luoksetulon, jossa ajattelin palkata ekan stopin. Seuraaminen oli ihan hirveetä ja luoksetulossa ennakoi stopin, joten kutsuin siitä vielä luokse ja stoppasin toisen kerran, josta palkka. Loppuun paikallamakuutreeniä, jossa muut makasi ja mä häiriköin Pimun kanssa tekemällä muiden edessä ja takana seuruuta ja luoksetuloa. Nyt oli hyvää seuruuta ja palkkasin useasti.

Ei kommentteja: